Tucson TL
Hyundai Access Point - Android iOS
- jag888
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 2016 1.7 CRDi 7AT 2WD (141 KM) BlueDrive , wersja Style
- Kolor: Phantom Black
Hyundai Access Point - Android iOS
taka drobna rzecz a cieszy, polecam Hyundai Access Point
Hyundai Access Point App automatycznie przełącza hotspot smartphone w przypadku korzystania z samochodu Hyundai, ustanawiając tym samym połączenie z systemem nawigacyjnym.
Dzięki temu można korzystać z TomTom life bezpośrednio, bez konieczności ręcznego konfigurowania połączenia smartphone za każdym razem.
W przypadku pierwszego połączenia, należy wykonać sekwencję kroków przewidzianych w aplikacji.
Hyundai Access Point App automatycznie przełącza hotspot smartphone w przypadku korzystania z samochodu Hyundai, ustanawiając tym samym połączenie z systemem nawigacyjnym.
Dzięki temu można korzystać z TomTom life bezpośrednio, bez konieczności ręcznego konfigurowania połączenia smartphone za każdym razem.
W przypadku pierwszego połączenia, należy wykonać sekwencję kroków przewidzianych w aplikacji.
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Re: Hyundai Access Point - android
Lubię to! Tego mi właśnie brakowało! Zainstaluję i przetestuję!
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Xiaomi Redmi Note 2 również działa!
Dla tych co mają w telefonie włączone udostępnianie tylko dla urządzeń dozwolonych ,nazwa i mc-adres są dostępne w menu nawigacji z symbolem "i "(fizyczny przycisk )
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.7 CRDI 7DCT 2WD 141 KM Style
- Kolor: White Sand
Taka sprawa wynikła - ostatnimi razami gdy wchodzę do Windowsa, zaraz po wejściu jest odłączane WiFi. Parę tygodni temu ten problem nie występował - mogłem swobodnie korzystać z przeglądarki. Zna ktoś może przyczynę?
- marcelini
- Weteran
- Twój samochód: Santa Fe
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
- Kolor: white pearl
Hmm... Używam od samego początku i szczerze mówiąc myślałem, że wszyscy tak mają...
Santa Fe CRDi 4 WD white pearl
-
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI STYLE
- Kolor: SAND WHITE
@Maingano
"Największy problem miałem z połączeniem z netem - zawsze kiedy zamykałem "nakładkę hyundaia" i wchodziłem do windy to połączenie wifi zostało zrywane. Troszkę oszukałem system i aby połączenie zostało, robię to tak - łączę się z wifi, potem włączam BT i kiedy auto synchronizuje książkę telefoniczną ja wchodzę do windy. Wtedy net zostaje aktywny.
Wiem że to wszystko strasznie zagmatwane i pracochłonne, ale zrobiłem to dla zabawy i aby zobaczyć czy się da
Największa bolączka to klawiatura - bez mikroskopu nie podchodź"
"Największy problem miałem z połączeniem z netem - zawsze kiedy zamykałem "nakładkę hyundaia" i wchodziłem do windy to połączenie wifi zostało zrywane. Troszkę oszukałem system i aby połączenie zostało, robię to tak - łączę się z wifi, potem włączam BT i kiedy auto synchronizuje książkę telefoniczną ja wchodzę do windy. Wtedy net zostaje aktywny.
Wiem że to wszystko strasznie zagmatwane i pracochłonne, ale zrobiłem to dla zabawy i aby zobaczyć czy się da
Największa bolączka to klawiatura - bez mikroskopu nie podchodź"
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.7 CRDI 7DCT 2WD 141 KM Style
- Kolor: White Sand
dzięki @prodarek - sprawdzę ten twój sposób.
Tak to prawda - klawiatura jest malutka, trzeba się napracować aby wpisać do niej adres.
Tak to prawda - klawiatura jest malutka, trzeba się napracować aby wpisać do niej adres.