Tucson TL
Hyundai Access Point - Android iOS
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.7 CRDI 7DCT 2WD 141 KM Style
- Kolor: White Sand
Re: Hyundai Access Point - android
Ogarnąłem temat wejścia do Wina przez Testmode, natomiast nie rozwiązuje to w moim przypadku problemu z netem. Niestety za każdym razem po przejściu do Wina Go out wyłacza mi i Blutootha i Internet (próbowałem z kilka dobrych razów) i za każdym razem to samo.
Natomiast, jest sprawa - czy możecie sprawdzić czy w przegladarce w Zecie, działa strona Wizja.tv? Czy da się oglądać programy? BO w sumie to chciałem sprawdzić?
Natomiast, jest sprawa - czy możecie sprawdzić czy w przegladarce w Zecie, działa strona Wizja.tv? Czy da się oglądać programy? BO w sumie to chciałem sprawdzić?
Witam.
Koledzy czy możecie tak po polsku wytłumaczyć do czego służy Hyundai Acces Point i co za jego pomocą można robic ? W pierwszym poście jest to enigmatycznie opisane.
I drugie pytanie, czy można oglądać na tym systemie normalnie filmy ? W poprzednim aucie miałem tak, że wystarczyło zaciągnąć hamulec ręczny i szło.
Dzięki.
Koledzy czy możecie tak po polsku wytłumaczyć do czego służy Hyundai Acces Point i co za jego pomocą można robic ? W pierwszym poście jest to enigmatycznie opisane.
I drugie pytanie, czy można oglądać na tym systemie normalnie filmy ? W poprzednim aucie miałem tak, że wystarczyło zaciągnąć hamulec ręczny i szło.
Dzięki.
Apka służy do automatycznego łączenia telefonu z navi w celu udostępniania internetu. Wystarczy że masz włączony bluetooth
Dzięki apce masz zawsze połączenie wi fi i info w czasie rzeczywistym w navi, sytuację na drodze (np ostrzeżenia, info o korkach, pogoda)
Rozumiem, dziekuję, dopiero się uczę wszystkiego, jest to trochę inaczej niż w Intellinku Opla. Brakuje AA i Aple Car Play.
Rozumiem, że jeżeli filmy idą po Auxie , to z pendriva też pójdą. Czy jest określony format w jakim powinny być ?
Rozumiem, że jeżeli filmy idą po Auxie , to z pendriva też pójdą. Czy jest określony format w jakim powinny być ?
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort
- Kolor: micron grey
Czy znacie może pewny link do HAP albo może możecie podesłać apke, bo obecnie nie jest dostępna w Google Play. Są jakieś linki, ale pojawia sie info ze aplikacja jest niebezpieczna.
-
- Świeżak
- Twój samochód: 2019 Tucson 1.6 GDI Comfort+
- Kolor: Moon Rock
Podbijam, bo również szukam tej aplikacji lub przynajmniej coś podobnego. Ważne żeby z automatu włączyła hotspota w telefonie
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Tucson listopad 2017/ Comfort + navi/ 1.6 GDI
- Kolor: Biały
https://www.dropbox.com/s/t1f9k82x3h928 ... 1.apk?dl=0
Mój link do HAP.
Też zauważyłem że jej nie ma.
Mój link do HAP.
Też zauważyłem że jej nie ma.