Po godzinach...
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort + Navi
- Kolor: Micron Grey
Re: Po godzinach...
Dziś sobie wykręciłem wyjazd do Livigno, są tam super trasy.... rowerowe Dwa bikeparki + masa ścieżek po których można popylać na rowerze
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort + Navi
- Kolor: Micron Grey
krisman, śmigasz gdzieś konkretnie? Ja mieszkam raczej na terenach nizinnych wiec górek konkretnych mało... kilka razy byłem w górach (Szklarska i Rychlebskie ścieżki w Czechach) i teraz moje ciche plany kierują się w stronę Alp Na czym jeździsz?
@krisman, odkąd zainstalowałem sobie aplikację szachową na smartfonie grywam częściej, a codziennie rozwiązuję jedne tzw. "Codzienne Puzzle". Czyli w aplikacji jest codziennie aktywna jedna i za każdym razem inna zagadka szachowa. Super sprawa. Bez rozwiązania "Codziennych Puzzli" nie położę się spać. Jeżeli Ty lub inni Koledzy/Koleżanki lubią szachy, polecam wgrać sobie tą aplikację https://www.chess.com/
Nic specjalnego, raczej rekreacyjnie z żoną i trochę mocniej sam. Jeździmy przede wszystkim u siebie, czyli Puszcza Bukowa, jeziora (przez las na Miedwie) tereny po stronie Germanii. No i wyjazdy nad morze z rowerami.
Góry na rowerach odpadają ze względu na żonę.
Mamy Scotta i Cube nic z fajerwerków, Miałem składany na ramie Sikorskiego, ale ukradli.
Góry na rowerach odpadają ze względu na żonę.
Mamy Scotta i Cube nic z fajerwerków, Miałem składany na ramie Sikorskiego, ale ukradli.
Ostatnio zmieniony 18 paź 2017, 22:08 przez krisman, łącznie zmieniany 1 raz.
@krisman, a co tego Cejrowskiego ostatnio pogieło z tym Twoim Szczecinem ?