Po godzinach...
Re: Po godzinach...
No tak bo jak to się mówi dom to studnia bez dna lub niekończąca się skarbonka. Też wciąż coś przy swoim robię. Ostatnio ogród i męczę się z trawnikiem, a i podjazd pod auto wymagał by małej poprawy:p
Hrabia, ja z jazzu to w stylu Pat Metheny, Mike Stern itd. Music u mnie to pojęcie bardzo szerokie. Kiedyś było więcej czasu... słuchałem i zbierałem winyle (czasem całe dyskografie kapel rockowych (koniecznie Led Zeppelin, Pink Floyd, Dire Straits, a także ELO i inne), elektroniczna muza we wszelkiej postaci, itd...).
/-/ remont domu to... skończy się i zaczyna od początku. Też robię wszystko samemu tylko dla siebie też brakuje czasu. Ale Lubię to.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
/-/ remont domu to... skończy się i zaczyna od początku. Też robię wszystko samemu tylko dla siebie też brakuje czasu. Ale Lubię to.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Podpisuję się pod upodobaniami muzycznymi kolegów i dorzucę : Tangerine Dream, Rush, Kate Bush, Alan Parsons Project, Genesis, Peter Gabriel, Yello, This Mortal Coil
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Z tym disco polo to niezły ubaw, jak zapytać to nikt nie słucha, a płyty sprzedają się jak ciepłe bułeczki, a i na koncertach ponoć komplet. Gdzieś czytałem, że to najlepiej zarabiająca grupa wykonawców. Ja osobiście na 99% tego rodzaju "sztuki" nam alergię, ale wesele bez kilku "hitów" tej formy muzyki było by chyba nudne z tąd ten 1%
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
A ja po godzinach właśnie skończyłem składać na zewnątrz - została tylko gwiazda na maskę.
Dziś skończę środek
Pacjent to W116 SE350, V8, 205KM z 1978 roku
Zdjęcie o północy, zderzaków i auta nie zdążyłem już umyć
Dziś skończę środek
Pacjent to W116 SE350, V8, 205KM z 1978 roku
Zdjęcie o północy, zderzaków i auta nie zdążyłem już umyć
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6T-GDi Premium 4WD
- Kolor: white sand
Oj jak ja lubię takie klasyki. Jak skończysz daj więcej fotek
No...Panowie fachowcy, jakie autko sobie prowadzę ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.