Dla silnika 1.6 GDI cena pozostała ta sama ale zmienił się upust dla diesla i 1.6 T-GDIkrisman pisze: Może ja ślepy jaki ,ale czym niby różni się od wyprzedażowego z końca listopada? Bo tam za mój (style 1.6gdi) było 97990 więc gdzie ten "+"?
Tucson TL
Gdzie kupić Hyundaia Tucsona
Re: Gdzie kupić Hyundai'a Tucsona
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1.6 Comfort
- Kolor:
Są też cenniki od wczoraj dla rocznika 2017
http://www.hyundai.pl/fileadmin/user_up ... n_2017.pdf
http://www.hyundai.pl/fileadmin/user_up ... n_2017.pdf
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1.6 Comfort
- Kolor:
Rozumiem że 93 tys za wersje style to w kolorze białym i rabacie -3tyś za oferte specjalna Tour de Pologne?Tucson pisze:Akurat rozmawiałem wtedy ze sprzedawcą, mówił że plany sprzedażowe na Tucsonie mają zrobione z górką, gorzej z innymi modelami. Ja zakupiłem na grupę zawodową + zniżka za finansowanie w BGŻ - nic więcej... żadnych kół, czy dodatków.
ps. hydepark już powinien być dostępny (przelogować się trzeba)
Pytam ponieważ dostalem oferte na 2017 w wersji style 1.6 gdi phantom black za 98,5tyś i nie wiem czy jeszcze uda mi się coś powalczyć..

Ciężko Ci będzie coś ugrać taniej ,gdy są jeszcze auta za 2016 i początek roku. Ja kupując auto w Listopadzie dałem 95,500 style 1.6gdi +metalik , 2xdywaniki i rabat na opony 25% oraz b.d.b. warunki cenowe leasingu.
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Ceny za 2017 identyczne jak latem 2016.
Witam!
Ja tez dzisiaj byłem w salonie i za wersję 1.6 GDI też mi powiedzieli 98,5tys. + dywaniki itd. Próbowałem potargować się z gościem ale na tą chwilę nic więcej nie da i coś czuję, że ciężko będzie coś więcej ugrać, bo chyba dobrze im się sprzedaje. Jeździłem też autem i ogólnie ok, ale nie ukrywam, że te plastiki mogłyby być lepsze.
Lipa, że do 1,6 GDI nie można wziąć alusów 19 a 17 jest tylko jeden rodzaj.
Ps. Może ktoś ma namiary na dobry leasing?
Ja tez dzisiaj byłem w salonie i za wersję 1.6 GDI też mi powiedzieli 98,5tys. + dywaniki itd. Próbowałem potargować się z gościem ale na tą chwilę nic więcej nie da i coś czuję, że ciężko będzie coś więcej ugrać, bo chyba dobrze im się sprzedaje. Jeździłem też autem i ogólnie ok, ale nie ukrywam, że te plastiki mogłyby być lepsze.
Lipa, że do 1,6 GDI nie można wziąć alusów 19 a 17 jest tylko jeden rodzaj.
Ps. Może ktoś ma namiary na dobry leasing?
U mnie bez problemu można było wziąć 19-stki do 1.6 gdi(wiele osób rezygnuje i chce zamienić na 17-stki. Warunek oprócz dopłaty 2500zł dokupienie zapasowego do 17-stek.
W chwili gdy odbierałem były 2 osoby chętne na 17 przed odbiorę auta ,w wersji z 19-stkami.
Co do leasingu to ,w Szczecinie za wzięcie go w BNP( u nas z nimi ma dealer umowę) był dodatkowo rabat 2000zł. Dzięki temu wyszła fajna cena i nie musiałem się bawić w szukanie na "ulicy"
W chwili gdy odbierałem były 2 osoby chętne na 17 przed odbiorę auta ,w wersji z 19-stkami.
Co do leasingu to ,w Szczecinie za wzięcie go w BNP( u nas z nimi ma dealer umowę) był dodatkowo rabat 2000zł. Dzięki temu wyszła fajna cena i nie musiałem się bawić w szukanie na "ulicy"
- Tucson
- Autor
- Kontakt:
Ja trochę pojechałem po bandzie jak pisałem wcześniej. Podpisałem zamówienie w salonie, w którym warunkiem rabatu o 2000 zł taniej było wzięcie leasingu przez finansowanie sprzedającego. Z tym, że nie było napisane że przez salon a przez właśnie BNP - zatem polazłem do BNP i tam dostałem o 4% lepszy leasing niż salonowy. Nigdzie nie trzeba było za niczym biegać. Przyjechali do domu, podpisaliśmy umowe i za parę dni do salonu po auto
z rabatem 2000 zł - po mojej akcji pewnie zmienili treść umowy/zamówienia, bo sprzedawca mówił że na "górze" się trochę zagotowało 

No to wiem przez kogo , musiałem brać przez salon
(był stosowny zapis)

- Tucson
- Autor