Tucson TL
Gdzie kupić Hyundaia Tucsona
-
- Świeżak
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1.6 GDi
- Kolor:
Re: Gdzie kupić Hyundai'a Tucsona
Lublin u dealera na ul. Mełgiewskiej, 1.6 GDI Comfort + zimowe opony (takie same jak kolega Scooter80 wyżej wspominał) , kolor White Sand, chlapacze i dywaniki gratis za 85900 zł. 

Hyundai Tucson 1.6 GDi, 2016, Comfort, White Sand
Witam!
Arek89 napisz ile udało Ci się zbić z ceny, bo w cenniku taka wersja jak Twoja (Comfort + navi + led) kosztuje ok 106000tys.
PS. Przymierzam się do zakupu Tucsona i właśnie do Lublina mi najbliżej.
Pzdr
Arek89 napisz ile udało Ci się zbić z ceny, bo w cenniku taka wersja jak Twoja (Comfort + navi + led) kosztuje ok 106000tys.
PS. Przymierzam się do zakupu Tucsona i właśnie do Lublina mi najbliżej.
Pzdr
-
- Świeżak
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1.6 GDi
- Kolor:
Nigdzie nie pisałem,że mam nawigację i światła LED;)
Za 85,9 tys kupiłem czysta wersję 1.6 GD,I 132KM, Comfort, White Sand,bez żadnych dodatkowych opcji. To cena po upuście 9000 zł na ten model za rocznik 2016+2000 zł za odkup samochodu. Z cennika podstawowego wychodziło 97,5 tys za tą konfigurację,ale bądźmy szczerzy,w cenach z cennika podstawowego to chyba nikt nie kupuje:P
Pewnie można było jeszcze zbijać z ceny,ale zadowoliłem się zimówkami,a o kasę walczyłem przy kwocie odkupu dotychczasowego auta. Bez podawania kwot powiem,że o 25% wyższą kwotę niż na początku proponowali udało się na tym ugrać.
A wersję auta jak wyżej,tyle że z NAVI,bezs LED,oferowano mi za 90 tysięcy.
Za 85,9 tys kupiłem czysta wersję 1.6 GD,I 132KM, Comfort, White Sand,bez żadnych dodatkowych opcji. To cena po upuście 9000 zł na ten model za rocznik 2016+2000 zł za odkup samochodu. Z cennika podstawowego wychodziło 97,5 tys za tą konfigurację,ale bądźmy szczerzy,w cenach z cennika podstawowego to chyba nikt nie kupuje:P
Pewnie można było jeszcze zbijać z ceny,ale zadowoliłem się zimówkami,a o kasę walczyłem przy kwocie odkupu dotychczasowego auta. Bez podawania kwot powiem,że o 25% wyższą kwotę niż na początku proponowali udało się na tym ugrać.
A wersję auta jak wyżej,tyle że z NAVI,bezs LED,oferowano mi za 90 tysięcy.
Hyundai Tucson 1.6 GDi, 2016, Comfort, White Sand
Witajcie ostateczna cena za samochód wynika z ..........no właśnie z czego?
Zanim kupiłem mój samochód tj. wersja Comfort+ lakier metalic+ nawi fabryczna (cena wyjściowa około 102tys.) będąc we Wrocławiu w salonie Hyundai otrzymałem na taką konfigurację (samochód stał na placu) ofertę za 89500zł i oczywiście przysłowiowe dywaniki
Po 2 tygodniach jak zadzwoniłem, że się zdecydowałem nie chciano ze mną rozmawiać o tej cenie proponowano 91500zł!!!!!!!
Przy zakupie korzystałem tylko ze zniżki na grupę zawodową. Skontaktowałem się więc z 3 salonami (nie było w tej grupie salonu z Wrocławia) i prowadziłem przez tydzień "negocjacje" cenowe. W ich wyniku wybrałem ofertę za 88900 (comfort+metalic+nawi fabryczna) dodatkowo opony zimowe o wartości około 1600zł no i oczywiście dywaniki. Po przedstawieniu zainteresowania kupnem samochodu nigdy nie dzwoniłem do salonów- salonowcy sami do mnie wydzwaniali
Kończąc moim zdaniem wyłącznie cierpliwość i trochę czasu gwarantuje w miarę rozsądną cenę zakupu samochodu. Pozdrawiam i życzę lepszych ofert
Zanim kupiłem mój samochód tj. wersja Comfort+ lakier metalic+ nawi fabryczna (cena wyjściowa około 102tys.) będąc we Wrocławiu w salonie Hyundai otrzymałem na taką konfigurację (samochód stał na placu) ofertę za 89500zł i oczywiście przysłowiowe dywaniki

Po 2 tygodniach jak zadzwoniłem, że się zdecydowałem nie chciano ze mną rozmawiać o tej cenie proponowano 91500zł!!!!!!!
Przy zakupie korzystałem tylko ze zniżki na grupę zawodową. Skontaktowałem się więc z 3 salonami (nie było w tej grupie salonu z Wrocławia) i prowadziłem przez tydzień "negocjacje" cenowe. W ich wyniku wybrałem ofertę za 88900 (comfort+metalic+nawi fabryczna) dodatkowo opony zimowe o wartości około 1600zł no i oczywiście dywaniki. Po przedstawieniu zainteresowania kupnem samochodu nigdy nie dzwoniłem do salonów- salonowcy sami do mnie wydzwaniali

Kończąc moim zdaniem wyłącznie cierpliwość i trochę czasu gwarantuje w miarę rozsądną cenę zakupu samochodu. Pozdrawiam i życzę lepszych ofert

Witam!
Arek89 masz rację za szybko czytałem twojego posta. Napisałeś comfort + opony zimowe... a ja zrozumiałem, że to pakiet comfort +
Jutro jadę do Rzeszowa na jazdę próbną, bo tam akurat mają 1,6 GDI i a taki mnie interesuje i będę rozmawiał na temat oferty.
Planuję wziąć w leasing więc oprócz salonów dochodzą jeszcze firmy leasingowe ale chciałbym w przeciągu dwóch tygodni podjąć decyzję o pewnie trzeba będzie trochę poczekać.
Arek89 masz rację za szybko czytałem twojego posta. Napisałeś comfort + opony zimowe... a ja zrozumiałem, że to pakiet comfort +
Jutro jadę do Rzeszowa na jazdę próbną, bo tam akurat mają 1,6 GDI i a taki mnie interesuje i będę rozmawiał na temat oferty.
Planuję wziąć w leasing więc oprócz salonów dochodzą jeszcze firmy leasingowe ale chciałbym w przeciągu dwóch tygodni podjąć decyzję o pewnie trzeba będzie trochę poczekać.
- jag888
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 2016 1.7 CRDi 7AT 2WD (141 KM) BlueDrive , wersja Style
- Kolor: Phantom Black
Zauważyliście nowa ofertę wyprzedażowa?
http://www.hyundai.pl/fileadmin/user_up ... n_2016.pdf
Może ja ślepy jaki ,ale czym niby różni się od wyprzedażowego z końca listopada? Bo tam za mój (style 1.6gdi) było 97990 więc gdzie ten "+"?jag888 pisze:Zauważyliście nowa ofertę wyprzedażowa?
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Taka wyprzedaż że ja za swojego 1.6GDI style w lipcu dałem 93 

Akurat tu nie o to "kaman" Negocjacje to inna bajka i zależna od wielu czynników(wykonanie planu, aktualne marże i plany sprzedaży ,dodatkowe zniżki producenta zasób niesprzedanych itp.) dla tego auto kupione w wakacje(najmniejsze zainteresowanie autami) ,wcale nie musi być droższe niż w Grudniu .Tucson pisze:Taka wyprzedaż że ja za swojego 1.6GDI style w lipcu dałem 93
Po prostu cennik nie uległ zmianie a mianują go wyprzedażą +.
P.S.
dalej hyde park nie osiągalny
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Akurat rozmawiałem wtedy ze sprzedawcą, mówił że plany sprzedażowe na Tucsonie mają zrobione z górką, gorzej z innymi modelami. Ja zakupiłem na grupę zawodową + zniżka za finansowanie w BGŻ - nic więcej... żadnych kół, czy dodatków.
ps. hydepark już powinien być dostępny (przelogować się trzeba)
ps. hydepark już powinien być dostępny (przelogować się trzeba)