Czym i jak myć auto?
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Re: Czym i jak myć auto?
Lubię mieć czysty, błyszczący samochód, ale mycie 2-3 razy w tygodniu, to nie dla mnie... samochód ma służyć mnie a nie ja jemu Ale podziwiam i szacun dla Ciebie!
1.6 T-GDI 4WD Comfort
To jest tak jak z pójściem np. na ryby. Dla jednego pełen relax, dla innego zimno, deszcz i komary.
Ja lubię "robić" przy aucie, to mnie odpręża. Jedna z nielicznych czynności, kiedy nie myślę o innych sprawach i problemach.
Ja lubię "robić" przy aucie, to mnie odpręża. Jedna z nielicznych czynności, kiedy nie myślę o innych sprawach i problemach.
Eeee. Nie cierpię myć samochód. Wolę swoją gitarę.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Ja mogę ewentualnie przetrzeć światełka-z czysto prozaicznej przyczyny... Hyundai jest za wysoki i nie bardzo sięgam szyba z przodu ma u mnie wypucowane dwa paski od strony pasażera i kierowcy i lekko przykurzony środek oddaję Tośkę w ręce speców i wychodzi cała czyściutka
Uuuu boli, boli, brudne buciory na progu, rysy...krisman oszczędź mi takiego horroru.
Ja jak na święta wyjmowałem bagaże z trumny dachowej, to miałem laczki i ręczniczek na progu był położony.
Rano to można niezłego orła wywinać jak pozamarzane wszystko, reling i opona śliska.
Ja jak na święta wyjmowałem bagaże z trumny dachowej, to miałem laczki i ręczniczek na progu był położony.
Rano to można niezłego orła wywinać jak pozamarzane wszystko, reling i opona śliska.
Ja używam...drabiny do mycia dachu mojego drugiego wyższego auta
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
W awaryjnych sytuacjach też korzystam z progu, ale do mycia i załadunku/rozładunku box-a dachowego kupiłem aluminiową, dwustopniową drabinkę.
1.6 T-GDI 4WD Comfort
- Fred.X
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDi
- Kolor: Polar White
No to ja nie mam z tym problemu , w końcu emerytowany koszykarz