Też pisałem wielokrotnie, że zostałem surowo poinformowany, że po Sylwestra jak produkną autko to nowe ceny będą...
Wam życzę zadowolenia bazującego na odpowiednim stylu jazdy i szczęścia na etapie produkcji... bo w NX4 jest trochę min...

Też pisałem wielokrotnie, że zostałem surowo poinformowany, że po Sylwestra jak produkną autko to nowe ceny będą...
Pewnie, że tak! Tak trzeba robić z tym GPFBorys pisze: ↑26 sty 2022, 0:09Panowie nagłaśniacie sprawę: problemy z anulowanymi zgłoszeniami, problemy z homologacją.
Zamieszczajcie komentarze na facebook, na google na profilach Hyundai Motor Poland. To działa.
Używajcie Tor Browser, webproxy. Proście znajomych. To działa. Można na nich wywrzeć presje. Hyundai i Dealerzy boją się jak ognia: negatywnych komentarzy. Szczególnie dealerzy na profilach facebook, na mapie google (opinie) lub na portalach typu oceń warsztat, oceń dealera.
Polecam!!! Ja już odebrałem swojego hyundaja.![]()
jaki to salon?
Pan Premier powinien wręczać NX4 przy udziale TV Trwam i oznajmiać, że to że zostały wyprodukowane to zasługa obecnych rządów!