Też pisałem wielokrotnie, że zostałem surowo poinformowany, że po Sylwestra jak produkną autko to nowe ceny będą...
Wam życzę zadowolenia bazującego na odpowiednim stylu jazdy i szczęścia na etapie produkcji... bo w NX4 jest trochę min...
Też pisałem wielokrotnie, że zostałem surowo poinformowany, że po Sylwestra jak produkną autko to nowe ceny będą...
Pewnie, że tak! Tak trzeba robić z tym GPF Tobie gratulacje, my działajmyBorys pisze: ↑26 sty 2022, 0:09Panowie nagłaśniacie sprawę: problemy z anulowanymi zgłoszeniami, problemy z homologacją.
Zamieszczajcie komentarze na facebook, na google na profilach Hyundai Motor Poland. To działa.
Używajcie Tor Browser, webproxy. Proście znajomych. To działa. Można na nich wywrzeć presje. Hyundai i Dealerzy boją się jak ognia: negatywnych komentarzy. Szczególnie dealerzy na profilach facebook, na mapie google (opinie) lub na portalach typu oceń warsztat, oceń dealera.
Polecam!!! Ja już odebrałem swojego hyundaja.
jaki to salon?
Pan Premier powinien wręczać NX4 przy udziale TV Trwam i oznajmiać, że to że zostały wyprodukowane to zasługa obecnych rządów!