Tucson NX4
Czas oczekiwania na nowego Tucsona NX4 od zamówienia
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 hybrid
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Wersja: NX4
- Paliwo: Hybryda
- Kolor: Amazon Grey
Re: Czas oczekiwania na nowego Tucsona NX4 od zamówienia
Co mówi salon kiedy będzie?
-
- Świeżak
- Twój samochód: NX4, 230KM Hybrid
- Napęd 4x4: Nie
- Kolor: Czerwony
Na tą chwile jest informacja że będzie do końca roku, chociaż mam pewne wątpliwości patrząc po pewnych komentarzach na forum.
I tak sie zastanawiam czy jak jednak będzie w 2023, to czy jakiś lifting jest planowany i czy cena się utrzyma....?
I tak sie zastanawiam czy jak jednak będzie w 2023, to czy jakiś lifting jest planowany i czy cena się utrzyma....?
Zamowienie Styczeń 2022, Hybryda 230KM, Executive
-
- Forumowicz
- Twój samochód: 1.6 GDI (132KM) Style 2WD
- Kolor: Stellar blue
Pierwsze slysze, zeby byl obowiazek wyposazenia w zimowki. Standardowe wyposażenie fabryczne to opony letnie, chyba że coś się zmieniło ostatnio. Ja zimowe dostałam w gratisie i na takich wyjeżdżałam w styczniu z salonu. Ale to był styczeń 2020Garibaldi pisze: ↑31 paź 2022, 10:34Dzień Dobry
Swojego Tucsona PHEV n line zamówiłem w styczniu 2022. Miał być odpowiednio w maju lipcu sierpniu wrześniu a teraz po 15 grudnia. Mam pytanie co do opon. Ostatni samochód który zamawiałem w październiku a odbierałem w marcu w salonie Subaru miał zimówki na kołach (inaczej nie mógłby wyjechać z salonu) a letnie w bagażniku. Czy gdyby faktycznie samochód był by zrobiony przed kwietniem 2023 (coś mi się nie chce wierzyć że nie przesuną kolejny raz terminu) to mają obowiązek wyposażyć go dodatkowo w zimowe opony zamiast letnich (albo je dodać) ???. Generalnie chciałem odsprzedać w salonie od razu te oryginalne i założyć całoroczne i dopłacić do różnicy ale podobno się nie da.
Pozdrawiam
-
- Świeżak
- Twój samochód: Tucson
- Kolor: Grey
Dzień dobry wszystkim
Ja też czekam na mojego Tucsona, od 21 sierpnia 2021… Wersja HEV NLine Platinium. Pierwszy termin odbioru w teorii to grudzień 2021 Po drodze było ich jeszcze kilka, aktualny to przełom listopada/grudnia, ale już przestaliśmy sobie robić na cokolwiek nadzieję
Ja też czekam na mojego Tucsona, od 21 sierpnia 2021… Wersja HEV NLine Platinium. Pierwszy termin odbioru w teorii to grudzień 2021 Po drodze było ich jeszcze kilka, aktualny to przełom listopada/grudnia, ale już przestaliśmy sobie robić na cokolwiek nadzieję
-
- Świeżak
- Twój samochód: 2wd
- Kolor: Dark knight
Co do opon to letnie są w standardzie i na zimowe w gratisie, nie ma co liczyć teraz jadę we wtorek odebrać swojego na letnich i do wulkanizatora na zmianę
Zamówienie 15.11.2021
Hybryda Executive
Hybryda Executive
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 hybrid
- Kolor: Amazon Grey
A co z czujnikami,,? Nie trzeba wymienić opony w serwisie hyundai aby się skalobrowaly?
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 T-GDI
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Biały
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 GDI 48V 2WD 7DCT MY22
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Dark Knight
Czy ta cisza na forum podyktowana jest brakiem nowych aut odbieranych od dilerów czy raczej tym że Ci którzy odebrali swoje auta delektują się ich posiadaniem i nie mają czasu podzielić się powyższym faktem z forumowiczami, którzy wciąż czekają?
- daniel.tucson4
- Autor
- Twój samochód: 1.6 T-GDI 150 KM
- Skrzynia: Manual
- Kolor: Taki ładny
... albo delektują się nieposiadaniem rosnący WIBOR wpływający na wzrost rat, ogólna drożyzna oraz sukcesywnie piętrzący się dział ów forum pt. "Zgłoś problem NX4"
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Tucson NX4 Platinium
- Kolor: Phantom Black
Mój 10.11 miał być w salonie a do dzisiaj cisza - nie wiem po co dzwonią, że wyprodukowany, że jest vin, jak samochodu nie ma. Sam bym go z tych Czech czy Słowacji przywiózł w pół dnia. Chociaż teraz przez kilka dni ma u nas sypać to by i tak nie było jak odebrać.
I takie pytanie dla doświadczonych: ile może wynieść takie opóźnienie dostawy do salonu już wyprodukowanego samochodu?
I takie pytanie dla doświadczonych: ile może wynieść takie opóźnienie dostawy do salonu już wyprodukowanego samochodu?