Tucson padł "ofiarą" własnego sukcesu. Niestety, ale Polska nie jest i chyba nigdy nie była kluczowym rynkiem dla żadnego producenta ...wojtas009 pisze: ↑15 lip 2022, 23:12Dziś rozmawiałem z sprzedawcą z salonu ja mam zamówienie z 09.05.2022 i mówił że obecnie wszystkie nowe zamówienia czekają na zgodę dyrekcji Hyundai salon sam nie może złożyć bo i tak zostanie odrzucone . Obecnie informują że czas oczekiwania na hybrydę to około do 1.5 roku . Masakra mnie się udało samochód jest zarejestrowany w systemie w fabryce do produkcji i cierpliwie czeka na swoja kolej wstępny termin marzec ale podejrzewam że bedzie później.
chociaż krąży legenda , że podobno Avensis tak długo był trzymany przy życiu przez Toyotę , właśnie przez wzgląd na polski rynek, no i właśnie
specjalnie z uwagi na nasz rynek wjechała do Europy ponownie Camry. Ale ile w tym prawdy i czy nie jest to miejska legenda , mnie się nie pytajcie
Ale wracając do sedna sprawy , dla wszystkich oczekujących , którzy jeszcze nie są spamowani Tuśkowym newsletterem :
Teraz już można się domyślić czemu jest problem ze złożeniem zamówienia ....