Tucson NX4
Czas oczekiwania na nowego Tucsona NX4 od zamówienia
-
- Twórca
- Twój samochód: Tucson
- Wersja: NX4
- Kolor: Najładniejszy
Re: Czas oczekiwania na nowego Tucsona NX4 od zamówienia
30.05 to data podpisania umowy w salonie?
Pamiętam jeszcze czasy, gdzie pestki z czereśni się wypluwało.
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 GDI HEV
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Hybryda
- Kolor: Teal
Hej, może podzielę się dobrą wiadomością dla polepszenia morale wszystkich czekających.
Zadzwonił dzisiaj do mnie sprzedawca, z wiadomością że jest VIN, auto będzie do odebrania w 2-3 tygodnie.
Zamówiony przez salon maj 2021, a przypisany do mnie w sierpniu 2021, pierwszy termin odbioru o jakim mi mówili to koniec listopada 2021.
Tucson HEV Smart.
Jednak coś tam produkują, i jakieś automaty i HEV też schodzą im z produkcji.
Choć kupowanie samochodu w dzisiejszych czasach wymaga cierpliwości
Zadzwonił dzisiaj do mnie sprzedawca, z wiadomością że jest VIN, auto będzie do odebrania w 2-3 tygodnie.
Zamówiony przez salon maj 2021, a przypisany do mnie w sierpniu 2021, pierwszy termin odbioru o jakim mi mówili to koniec listopada 2021.
Tucson HEV Smart.
Jednak coś tam produkują, i jakieś automaty i HEV też schodzą im z produkcji.
Choć kupowanie samochodu w dzisiejszych czasach wymaga cierpliwości
-
- Twórca
- Kolor: Najładniejszy
Nie lenić się, odbierać, bo kolejka niecierpliwa
Pamiętam jeszcze czasy, gdzie pestki z czereśni się wypluwało.
-
- Twórca
- Twój samochód: 1,6 TGDI hybryd 230KM Platinum N-line
- Skrzynia: Automat
- Kolor: Red sun
Ja miałem przesuwaną datę produkcji o dwa,trzy dni przez cały grudzień.auto zamówione przez salon w maju.ja zamówiłem je w sierpniu.jest kwiecień.termin ponoc czerwiec.zatem sam odpowiedz sobie jak to wszystko się rusza.gdy dostanę tel że jest vin to uwierzę że ruszyło się.
-
- Świeżak
- Twój samochód: Auto
- Kolor: Inny
Panowie. Sądzę że nie jest tak źle. Trzeba tylko poszukać. W lutym tego roku zdecydowałem się na nx4e. Odebrałem w marcu nowego Tucsona HEV 4x4 Platinum bez żadnych zamówień i czekania jedynie z info. W necie. Dealer z Warszawy u którego kupiłem auto nie narzeka na brak "towaru". A do tego super komunikacja bez ściemy. Wszystkie formalności trwały tydzień i wyjechałem z salonu. Pozdro.
Ja wyjechałem nowym HEV 4x4 Platinum z salonu po 2 tygodniach od kontaktu z dealerem. Myślę że nie trzeba czekać w nieskończoność tylko dobrze poszukać w internecie. Ja od decyzji kupna w lutym tego roku do odbioru czekałem 2 tygodnie . Są salony w których można wybrać coś dla siebie. Życzę szczęścia.
Ja wyjechałem nowym HEV 4x4 Platinum z salonu po 2 tygodniach od kontaktu z dealerem. Myślę że nie trzeba czekać w nieskończoność tylko dobrze poszukać w internecie. Ja od decyzji kupna w lutym tego roku do odbioru czekałem 2 tygodnie . Są salony w których można wybrać coś dla siebie. Życzę szczęścia.
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI 2WD
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: White
Hmmm, zawsze zależy na co się czeka. Uwierz że ci co czekają nie czekają tylko na Platinum 4*4Trakol 20 pisze: ↑10 kwie 2022, 10:22Panowie. Sądzę że nie jest tak źle. Trzeba tylko poszukać. W lutym tego roku zdecydowałem się na nx4e. Odebrałem w marcu nowego Tucsona HEV 4x4 Platinum bez żadnych zamówień i czekania jedynie z info. W necie. Dealer z Warszawy u którego kupiłem auto nie narzeka na brak "towaru". A do tego super komunikacja bez ściemy. Wszystkie formalności trwały tydzień i wyjechałem z salonu. Pozdro.
-
- Twórca
- Kolor: Dark Knight
Zgadza się. No i jeszcze pozostaje kwestia rabatów, które udało się dostać w zeszłym roku. Gdybym mógł dostać tak 10-15%, to z chęcią pojechałbym po Tucsona na drugi koniec kraju.
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI 2WD
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: White
W zeszłym roku można było te 13oczek śmiało wytargować.