Tucson TL
Chińskie radio wyłaczanie uruchamianie

Nawigacja i mapy aktualizacje, ustawienia radia i problemy z dźwiękiem - Tucson TL? Napisz tutaj.
Dafior01
Twórca
Twój samochód: Tucson 1.6 T-GDI 4WD
Rok produkcji: 2016
Napęd 4x4: Tak
Skrzynia: Automat DCT
Wersja: TL
Paliwo: Benzyna
Kolor: Ładny XN3

Re: Chińskie radio wyłaczanie uruchamianie

Post autor: Dafior01 » 14 sty 2025, 9:59

kondzio pisze:
14 sty 2025, 6:36
Kolego - działają Ci dynamiczne linie przy parkowaniu? Gdzie zamawiałeś canbus (czekam na dostawę radia z ali ale nie mogę nigdzie znaleźć canbus).
Tak, obraz z org kamery oraz linie działają.

CAN moduł zależy trochę od radia a dokładniej jego hardware. Oraz wersji wyposażenia samego samochodu.
Nie wiem co masz. Ten co mnie wysłał chińczyk, nie działał w pełni u mnie, tzn radio uruchamiało się i wyłączało, działało sterowanie z kierownicy i kamera z liniami.
Ale parktronic wizualizacja czujników już nie, nie pokazywało stacji radiowej na zegarach, klimatronik nie pokazywał prawdziwych danych.
Po poszukiwaniach po internecie i bojach ze sprzedawcą dostałem inny (a nawet dwa), z których tylko w jednym cała ta integracja zadziałała, ale przestało działać sterowanie z kierownicy po CAN. Ale to udało mi się obejść.
I nawet lepiej bo teraz sam mogę definiować co przyciski mają robić.

Ten CAM moduł który używam to typ XP HY-Start/Stop-04

A ten, który chińczyk wysłał i też działa ale nie w pełni u mnie, mogę odsprzedać wiązkę wraz z RZ-HYK13 ver103 oraz RZ-HYK13 ver104.

ODPOWIEDZ
Żarówki LED do samochodu