Tucson TL
Buczenie, hałas - po wciśnięciu sprzęgła ciszej
Re: Buczenie, hałas - po wciśnięciu sprzęgła ciszej
Wydech Remus*a? Jeśli tak, to widziałem takowy w 2.0 crdi bomba Co do sprawy, może coś drgnie wreszcie.
Mam również nadzieję, że coś drgnie w Twojej sprawie ale niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego jeśli ktoś działa w dobrej wierze (zakładam, że dotyczy to HMP) nie robi tego z otwartą przyłbicą? Po co ten cyrk? Dlaczego gość nie powiedział przy tobie co o tym sądzi? Musi to przemyśleć przy kawie? Przecież wiedział po co jedzie i musiał się odpowiednio przygotować tak więc diagnozę znał już wyjeżdżając z serwisu. Dziwna partyzantka.
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 T-GDI Style 4WD
- Kolor: moonrock
Chyba chodzilo o oryginalny podwojny wydech. Jest w t-gdi oraz 2.0 crdi
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
-
- Twórca
- Twój samochód: Tucson 1.6 T-GDI, manual, 4x4
- Kolor: Fiery Red
Czy któryś z użytkowników T-GDI u których problem nie występuje, mógłby nagrać pracę swojego samochodu i wrzucić na forum? Najbardziej interesuje nas dźwięk z okolicy prawego przedniego nadkola, na wolnych obrotach, przy zwiększaniu obrotów i w trakcie ich zmniejszania.
-
- Twórca
Oczywiście chodziło o lewe nadkole, mój błąd. Dziękuję za czujność! Jeśli ktoś wrzuci takie nagranie, lub w jakiś sposób go nam prześle, będziemy bardzo wdzięczni.
Jutro odbierzemy samochód, to napiszę coś więcej. Na chwile obecną, podobno ich zdaniem, samochód jest całkowicie sprawny technicznie.
Jutro odbierzemy samochód, to napiszę coś więcej. Na chwile obecną, podobno ich zdaniem, samochód jest całkowicie sprawny technicznie.
No tak, jeździ czyli sprawny technicznie. Oni są głusi?
-
- Twórca
Myślę że Laryngolog nie jest im potrzebny. Też mogę stać obok pracującego młota pneumatycznego i na pytanie o hałas, odpowiadać jaki młot.
-
- Twórca
Samochód dzisiaj nie zostanie wydany, gdyż HMP nie wydał na chwilę obecną decyzji.