Tucson TL
Belki dachowe
Belki dachowe
Witam jakie belki zakupiliscoe pod bagażnik rowerowy? Które pasują i nie ma kłopotu z mocowaniem
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Re: Belki dachowe
Ja mam oryginalne belki Hyundaia i dają radę, aczkolwiek rowery przewożę na haku. Drogie rozwiązanie, ale bardzo wygodne.
1.6 T-GDI 4WD Comfort
-
- Mistrz
- Kolor:
Mnie hak z montażem w serwisie, wyszedł 2100 zł. Są i tańsze, ale zdecydowałem się na Westfalię automat.
Odnośnie belek zobacz w tym wątku:
box-dachowy-t123.html
Na pierwszej stronie pokazane są belki Hyundaia, które możesz kupić w serwisie, a dalej możesz poczytać jakie inni forumowicze polecają.
Odnośnie belek zobacz w tym wątku:
box-dachowy-t123.html
Na pierwszej stronie pokazane są belki Hyundaia, które możesz kupić w serwisie, a dalej możesz poczytać jakie inni forumowicze polecają.
1.6 T-GDI 4WD Comfort
-
- Świeżak
- Twój samochód: Tucson 1.7 DCT
- Kolor: Biały
Czy u Was występuje gwizd podczas jazdy już z prędkością 90 km ? Belki dachowe oryginalne z salonu.
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Tucson 1.6gdi comfort + ford
Ja mam inne belki, ale też aluminiowe areo i też są dni że je słyszę (takie dudnienie), ale też nie zawsze. Mam wrażenie że to trochę od warunków atmosferycznych zależy (wiatr, opady?), ale jeszcze nie doszukałem się 100% zależności. Czasami jadę 80kmh i je słyszę, a innym razem cisza nawet jak jadę szybciej...Mario2018 pisze:Czy u Was występuje gwizd podczas jazdy już z prędkością 90 km ? Belki dachowe oryginalne z salonu.
Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Nie wiem czemu sie tak upieracie przy belkach dachowych pod rower......
Pracuje w firmie rowerowej i za zadne pieniadze nie chcialo by mi sie dzwigac roweru ktory wazy 10kg tak wysoko a co juz go tam zapinac kola 29 cali lub 700 z szosy majac 190cm wzrostu to po pierwsze po drugie wiekszos u nas w pracy ma najtanszy bagaznik na tylna klape taki na 3 rowery z alleg.... za 250 zl uniwersalny do roznych aut szybko sie zaklada rowery jak i sam bagaznik.
Pracuje w firmie rowerowej i za zadne pieniadze nie chcialo by mi sie dzwigac roweru ktory wazy 10kg tak wysoko a co juz go tam zapinac kola 29 cali lub 700 z szosy majac 190cm wzrostu to po pierwsze po drugie wiekszos u nas w pracy ma najtanszy bagaznik na tylna klape taki na 3 rowery z alleg.... za 250 zl uniwersalny do roznych aut szybko sie zaklada rowery jak i sam bagaznik.
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Tucson 1.6gdi comfort + ford
A jak w tym bagażniku na klapę za 250 zł masz rozwiązane oświetlenie tylne?
Rowery w dodatku 3 muszą zasłaniać oświetlenie, nie mówiąc o tablicach.
Rowery w dodatku 3 muszą zasłaniać oświetlenie, nie mówiąc o tablicach.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Prosze zdjecie pogladowe
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Mistrz
- Kolor:
Mimo wszystko pewniejszy wydaje mi się bagażnik na haku, tylko że koszt z 10 razy większy.
1.6 T-GDI 4WD Comfort