Tucson TL
Aktualizacja radia i map nawigacji
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Re: Aktualizacja radia i map nawigacji
Masz Tucsona z 2016 roku a to oznacza że masz Hyundai Lifetime MapCare - co oznacza darmową aktualizację map. Podjedź z tym do serwisu i niech męczą temat. Dziwne że aktualizacja nie chce wystartować. Nie spotkałem się z czymś takim.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
A ja się spotkałem najnowsza aktualizacja na rosyjskich stronach nie ma aktualizacji dla wszystkich radio montowanych w stajni Hyundai już o tym pisałem bo moje radio pierwsze na android też nie może ruszyć z żadną aktualizacja a wypróbowałem już wszystkie dostępne i z pendrive i karcie SD i wielu użytkowników opisuje ten sam problem w różnych modelach oraz tych samych z różnych okresów produkcji .
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 GDI BLUEDRIVE COMFORT 2WD 2019
- Kolor: Biały
Jakie masz radio?mexxmen30 pisze: ↑20 kwie 2021, 17:32A ja się spotkałem najnowsza aktualizacja na rosyjskich stronach nie ma aktualizacji dla wszystkich radio montowanych w stajni Hyundai już o tym pisałem bo moje radio pierwsze na android też nie może ruszyć z żadną aktualizacja a wypróbowałem już wszystkie dostępne i z pendrive i karcie SD i wielu użytkowników opisuje ten sam problem w różnych modelach oraz tych samych z różnych okresów produkcji .
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 GDI BLUEDRIVE COMFORT 2WD 2019
Ok ja jestem ciekaw czy ktoś coś robił przy radiu po lifcie bez navi
-
- Weteran
- Twój samochód: 1,6 T-GDI Style automat
Tą wersję miałem na swoim HT kupionym w październiku. Dziś mam nową tak jak w moich poprzednich postach. Całkowicie odmienna funkcjnalność nawigacji oraz mediów. Moim zdaniem znacznie lepsza.
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Style
- Kolor: Silver
Ale skąd ją masz ? Jeżeli mi nie wgrali tej wersji co ty masz to chyba jeszcze nie jest oficjalna.
Powiedzieli że wgrali najnowszą dostępną.
Powiedzieli że wgrali najnowszą dostępną.
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1,6
- Kolor: antracyt
Wtam wszystkich.
Mam navi gen2 z WinCE wersja oprogramowania 178, po wgraniu map D.F3 nie wytycza tras - konieczność aktualizacji oprogramowania. Przed aktualizacją chciałem sprawdził sposób wejścia do WinCE przez Bootloadera. Wersja programu ze strony 47 wątku nie uruchamia się, nowa wersja uruchamia się ale ikony po prawej stronie z wyjątkiem Reset nieaktywne. Podobna sytuacja na stronie 48 wątku lecz brak opisu. Loga stacji radiowych wgrane.
Mam navi gen2 z WinCE wersja oprogramowania 178, po wgraniu map D.F3 nie wytycza tras - konieczność aktualizacji oprogramowania. Przed aktualizacją chciałem sprawdził sposób wejścia do WinCE przez Bootloadera. Wersja programu ze strony 47 wątku nie uruchamia się, nowa wersja uruchamia się ale ikony po prawej stronie z wyjątkiem Reset nieaktywne. Podobna sytuacja na stronie 48 wątku lecz brak opisu. Loga stacji radiowych wgrane.