Tucson TL
Aktualizacja radia i map nawigacji
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Re: Aktualizacja radia i map nawigacji
Jest już, zobacz HME_COMPATIBILITY_GUIDE.pdf w pierwszym poście.
-
- Weteran
- Twój samochód: 1,6 T-GDI Style automat
- Kolor: Biały
Ja na oryginalnej karcie mam napisaną generację radia. Ponadto korzystając z programu, który podałem prowadzi cię program i ustala generację dla twojego auta. To nic skomplikowanego wykorzystując wskazaną we wcześniejszych postach stronę.PIOTREL pisze: ↑09 kwie 2021, 21:54Kurde panowie fajny temat tylko ja się zastanawiam zawsze jak tu wchodzę o jakim radiu (przed czy po lifcie) piszecie.
Inaczej by było jakby w profilu koledzy mięli rok samochodu albo w temacie podawali jakie radio.
Pewnie gdzieś wcześniej pisaliście ileś postów wcześniej ale wchodząc z marszu trudno to odgadnąć.
Może by to jakoś zmienić, dać jakąś informację.
No chyba, żeby rozbić temat na radia. Za chwilę wejdzie też pewnie to samo tylko z nowym Tucsonem i będzie totalna lipa.
Co Wy na to?
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Mam pytanie do tych co już zrobili aktualizacje gdyż u mnie nie chce ruszyć ani z karty SD ani z Pendrive .
Oprogramowanie pobrałem bezpośrednio z linku aby się nie rejestrować ale pobrałem również drugi raz ze strony Hyundai RU .
I tu moje pytanie jak już się pobierze to przykładowo plik o nazwie DAUDIOPLUS_H występuje u mnie a u niektórych występuje DAUDIOPLUS_M podobno M jest dla kart Mobis a H dla pozostałych tylko dla czego mi pobiera tylko oprogramowanie z H i czy rzeczywiście to ma znaczenie dodam że to oprogramowanie nie chce się zmieścić na orginalna kartę bo ma prawie 40 GB .
Jakie u was się pobrało możecie sprawdzić .
Oprogramowanie pobrałem bezpośrednio z linku aby się nie rejestrować ale pobrałem również drugi raz ze strony Hyundai RU .
I tu moje pytanie jak już się pobierze to przykładowo plik o nazwie DAUDIOPLUS_H występuje u mnie a u niektórych występuje DAUDIOPLUS_M podobno M jest dla kart Mobis a H dla pozostałych tylko dla czego mi pobiera tylko oprogramowanie z H i czy rzeczywiście to ma znaczenie dodam że to oprogramowanie nie chce się zmieścić na orginalna kartę bo ma prawie 40 GB .
Jakie u was się pobrało możecie sprawdzić .
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Tucson listopad 2017/ Comfort + navi/ 1.6 GDI
mexxmen30 mam ten sam problem. Mi się pobrało DAUDIOPLUS_M.
-
- Weteran
Ja robiłem wszystko ze strony https://update.hyundai.com/RU/EN/updateGuide/02 i po ściągnięciu było dwadzieścia parę gb. Aktualizacja przy włączonym silniku trwała kilkanaście minut był kilkuetapowa. Po aktualizacji mam taką info systemu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Weteran
Karta to 5G Mobis, wybrałem Tucson f/l sd bo mój po lifcie. Po otwarciu lewej zakładki górnej widzisz powiadomienia a po jego otwarciu określasz Tucson F/L karta SD. Praktycznie strona prowadzi cię za rękę krok po kroku.
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Tucson listopad 2017/ Comfort + navi/ 1.6 GDI
Ja mam kartę Mobis, wybrałem f/l sd card. Tucson navi na androidzie przed liftem (listopad 2017).