Tucson TL
Aktualizacja radia i map nawigacji
Re: Aktualizacja map na najnowsze
Jest jakaś różnica między Gen2_Software.zip a 20.166_SD.rar ? Dopiero ściągam, a strasznie wolno idzie z tego yandexa...
-
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI STYLE
- Kolor: SAND WHITE
Ja aktualizowałem z Gen2_Software.zip ale oba są takie same bo mają takie same sumy kontrolne tylko pakowane są przez dwie różne osoby.
Aktualizacja trwa ~ 10 minut powinno się to robić na odpalonym silniku, ja robiłem bez
Aktualizacja trwa ~ 10 minut powinno się to robić na odpalonym silniku, ja robiłem bez
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ok i dzięki za linka - co 40MBps ściąganie, to nie 120KBps jak z yandexa
edit.
już mam
wrzucałeś cały katalog "Kia_Gen2_Software_2017" na kartę czy same pliki z niego?
edit.
już mam
wrzucałeś cały katalog "Kia_Gen2_Software_2017" na kartę czy same pliki z niego?
-
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI STYLE
- Kolor: SAND WHITE
Zawsze tylko pliki na kartę ponieważ system wykrywa plik automatycznie eu20_upgrade.lgu z karty a następnie uruchamia program Aerith.exe.
Po aktualizacji trzeba usunąć wszystkie pliki które się wcześniej skopiowało.
Po aktualizacji trzeba usunąć wszystkie pliki które się wcześniej skopiowało.
To dokładnie tak samo jak z Menaco. Chyba każdą instalkę tak można przepchać
-
- Świeżak
- Twój samochód: Hyundai 1.6T-GDI Tour de Pologne 003
- Kolor: Ash Blue
Witajcie,
po ostatniej aktualizacji softu i map mam brak dostępu do funkcji informatycznych i pojawia się poniższy monit (oczywiście wifi połączone)
po ostatniej aktualizacji softu i map mam brak dostępu do funkcji informatycznych i pojawia się poniższy monit (oczywiście wifi połączone)
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 T-GDI 4WD DCT Tour de Pologne
- Kolor: Polar White
Miałem tak samo. W telefonie trzeba zezwolić na korzystanie z internetu przez Tucsona (u mnie samsung A5)
- esk2
- Forumowicz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDi comfort+
- Kolor: white sand
sciagnalem paczke z linka w załączniku
rozpakowalem, wrzucilem na karte, zaktualizowalem ale jak sie okazuje to tylko up softu radia, a bylem przekonany ze tez aktualizacja map.
roznic nie widze, ale faktycznie jakby dlubneli cos w dzwiek bo zarowno radio jak i media brzmia lepiej na tych samych ustawieniach
dysponuje ktos tu moze paczka do aktualizacji map? czy tylko salon?
rozpakowalem, wrzucilem na karte, zaktualizowalem ale jak sie okazuje to tylko up softu radia, a bylem przekonany ze tez aktualizacja map.
roznic nie widze, ale faktycznie jakby dlubneli cos w dzwiek bo zarowno radio jak i media brzmia lepiej na tych samych ustawieniach
dysponuje ktos tu moze paczka do aktualizacji map? czy tylko salon?
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort + Navi
- Kolor: Micron Grey
Czy u Was również nie ma możliwości wpisania niektórych numerów ulic w nawigacji? Jest tak jakby w bazie nie było pewnych adresów i można wpisać tylko niektóre z nich. Dziwna sprawa ponieważ próbowałem już wpisać kilka adresów i numery ulic które chciałem wprowadzić były niemożliwe do wyboru. Tak na marginesie mieszkam praktycznie w centrum Bydgoszczy pod adresem którego nie ma w naszej nawigacji. Podzielam zdanie chyba większości - słabiutka ta nawigacja
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie spotkalem sie jeszcze aby u mnie brakowalo jakies ulicy. Brakowalo za to numerow (nawigacja nie ma mojego numeru na mojej ulicy).
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Wysłane przy użyciu Tapatalka