Życzenia świąteczne
Re: Życzenia świąteczne
Zdrowych, Spokojnych Świąt,
marzeń spełnienia,
żeby konie pod maską nie padały,
żeby mandaty się nie sypały,
zero awarii,
opon nie do zdarcia,
baku pełnego za grosik,
i tusonika cosik...
marzeń spełnienia,
żeby konie pod maską nie padały,
żeby mandaty się nie sypały,
zero awarii,
opon nie do zdarcia,
baku pełnego za grosik,
i tusonika cosik...
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Drodzy użytkownicy Forum Hyundai Tucson, Administracja Forum składa Wam najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Wielkanocnych. Życzymy dużo zdrowia, spełnienia marzeń i wielu ciepłych chwil, spędzonych w gronie tych, których kochacie.
Niech te święta będą chwilą oddechu, odpoczynku od szarej rzeczywistości, refleksją na przyszłość - aby to właśnie przyszłość służyła Wam a nie Wy jej!
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
Niech te święta będą chwilą oddechu, odpoczynku od szarej rzeczywistości, refleksją na przyszłość - aby to właśnie przyszłość służyła Wam a nie Wy jej!
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Dołączam się do życzeń i życzę wszystkim odwiedzającym to forum spokojnych, radosnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajeczka i mokrego śmigusa dyngusa!
1.6 T-GDI 4WD Comfort
-
- Forumowicz
- Twój samochód: Hyundai Tucson TL 1,6 GDI Style, pakiet bezpieczeństwa
- Kolor: Thunder Gray
I ja życzę wszystkim szanownym forumowiczom zdrowych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajeczka i mokrego Dyngusa. O to zadba chyba sama natura, w postaci zapowiadanych opadów deszczu
2016, Hyundai Tucson 1,6 GDI Style, Thunder Gray
Idą święta, idą święta... '2017
Święta tuż tuż... Niektórzy wypatrują czy aby pod choinką nie stoi jakiś nowy Tucson
Ponieważ jestem fanem radiowej Trójki polecam na minutkę zatrzymać się i posłuchać trójkowego "Karpia 2017". Niestety, nie wszyscy mają tak dobrze jak my.
http://sklep.polskieradio.pl/Product.as ... ctID=18224
Ponieważ jestem fanem radiowej Trójki polecam na minutkę zatrzymać się i posłuchać trójkowego "Karpia 2017". Niestety, nie wszyscy mają tak dobrze jak my.
http://sklep.polskieradio.pl/Product.as ... ctID=18224
Re: Idą święta, idą święta... '2017
Kiedyś też byłem, ale po tym co zrobili i robią m/i z Doroszem, Sołtysem, Andrusem, Kantereitem, Zimińskim, Gąsiorowskim, Sułkowską, a przede wszystkim Mannem i Niedźwieckim...dziękuję, nie wspieram
Wiem, to nie Świątecznie i nie po Bożemu, ale jak słucham tych "natchnionych"...dziękuję, wysiadam.
I by nie było, że jestem przeciw jakiejś opcji, jestem przeciw głupocie!
Tak @krisman. Też nie mogę zrozumieć.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Krisman wymienione przez ciebie osoby nie zmarły więc nie ma co rozpaczać. Jest ich dalej pełno w mediach tylko, że w innych.
Wiem, wiem jeszcze nie etap zamykania, ale blisko coraz blizej
Wielka szkoda, że tych osób już w Trójce nie ma. Niektórzy przez to, że pracują dla TVN, a jeszcze inni tylko dlatego, że reklamują sprzęt w Saturnie.
Mi chodziło o to, że są dzieci które nie mają co jeść, albo nie mają się gdzie uczyć.
Mi chodziło o to, że są dzieci które nie mają co jeść, albo nie mają się gdzie uczyć.