Zlot
Re: Zlot
Zlot się uda ale z poślizgiem za który Was przepraszam. Akurat niefortunnie chciałem się tym zająć w czasie gdy akurat przygotowywałem bardzo dużą imprezę, a zaraz po niej jechałem na urlop. Na nim miałem się zająć więc tematem zlotu bo myślałem, że nie będę miał dużo pracy. A okazało się że dziennie i tak odbierałem kilka telefonów i maili służbowych przez co tematu zlotu nie miałem jak ruszyć. Będę się bardzo starał na dniach przygotować coś dla Was czyli osób zainteresowanych wg. ankiety. Przepraszam i proszę o wyrozumiałość.
- rafus22
- Twórca
- Twój samochód: hyunday Tucson 1.6GDI Comfort
- Kolor: POLAR WHITE
he... ja proponuje Bieszczady jesienią , lasy ,ognisko ,smalec i swojskie smaki......
Hyunday Tucson POLAR WHITE 1.6GDI Comfort..+ jeszcze coś...
- rafus22
- Twórca
- Twój samochód: hyunday Tucson 1.6GDI Comfort
- Kolor: POLAR WHITE
wszystkie drogi prowadza w bieszczady...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Hyunday Tucson POLAR WHITE 1.6GDI Comfort..+ jeszcze coś...
Przybywa nas... może w końcu jakieś spotkanie ?
Zdaję sobie sprawę, że mało kto przyjedzie na zlot 400 czy 500 km. Może w takim razie podzielić nas na 4 regiony (północ/południe/wschód/zachód i niech spotkania póki co odbędą się w każdym z nich. Po spotkaniu podzielimy się fotami i wrażeniami ? A jak to wypali zrobimy jedno najwieksze w Polsce w samym środku, wiosną, gdzieś w jakimś zajeździe ? Co Wy na to ?
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Zdaję sobie sprawę, że mało kto przyjedzie na zlot 400 czy 500 km. Może w takim razie podzielić nas na 4 regiony (północ/południe/wschód/zachód i niech spotkania póki co odbędą się w każdym z nich. Po spotkaniu podzielimy się fotami i wrażeniami ? A jak to wypali zrobimy jedno najwieksze w Polsce w samym środku, wiosną, gdzieś w jakimś zajeździe ? Co Wy na to ?
Wysłane przy użyciu Tapatalka
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Tak Julek, wszystko pięknie i ładnie ale ktoś musi mieć czas na pozapinanie wszystkiego etc. Ja niestety nie dam rady, a i organizator ze mnie nie najlepszy