Witam wszystkich,
To i ja się pochwalę
1.6 T-GDI, AWD, DCT, Premium, Winter White
Nabyty 17 października 2016, do tej pory tylko 2600 km przebiegu, czyli niewiele.
Chwilowo żadnych problemów nie zauważyłem. Plastiki mogłyby być lepiej dopracowane (więcej miękkich).
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Tucsona
Szerokości!
Tucson TL
Zimowa biel
Zimowa biel
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Re: Zimowa biel
Fajnie. Już na pierwszy rzut oka widać że jest inny - masz premium bez chromowanego grilla? Lampy przednie mają soczewkę jedną - to jest led czy xenon? Inne są też lampki do jazdy dziennej i halogeny, w związku z tym doświetlone zakręty masz również?
Bialy na tej feldze i z szyberdachem podoba mi się nieziemsko. Chyba w swoim dach okleję. Fajne masz auto - gratuluję i życzę przyjemnego i bezawaryjnego użytkowania.
Bialy na tej feldze i z szyberdachem podoba mi się nieziemsko. Chyba w swoim dach okleję. Fajne masz auto - gratuluję i życzę przyjemnego i bezawaryjnego użytkowania.
Tak, macie rację-różnic jest sporo. Tu są właściwie 4 opcje: podstawa, premium FWD, premium AWD i Limited. Także nie można tego porównywać z tym ,co jest dostępnie w salonach w Polsce. Moja wersja zubożona jest o następujące rzeczy : okno dachowe, navi, skórzane siedzenia, światła mijania LED (dzienne LED-y na szczęście są), doświetlanie zakrętów (szczerze mówiąc nawet w wersji limited nie widziałem aby była ta opcja dostępna), elektryczne otwieranie bagażnika. Autko dostępne jest w dwóch wersjach silnikowych: 2.0, 164 hp oraz 1.6 T-Gdi, 175 hp. 2.0 połączone z 6 stopniowym konwencjonalnym automatem , 1.6 z 7 stopniową skrzynia DCT. "Manuala" nie ma (niestety). Mój wybór był trochę ograniczony, ze względu na dodatkowe okoliczności (miałem wcześniej ix35-2013 z którym serwis nie mógł sobie poradzić i wymienili mi autko za dopłatą).
A tak wygląda z naklejką forum (szkoda, że jest tutaj osamotniony i bez szansy na spotkanie kolegi/koleżanki z forum )
Przepraszam za jakość zdjęcia - robione telefonem.
Przepraszam za jakość zdjęcia - robione telefonem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Świetne zdjęcie Inżynierze Mamoń.