Dzisiaj próbowałem wgrać loga stacji do radia. Wszystko szło gładko aż do momentu opuszczenia Windowsa gdzie niechcący w menu Start swoim grubym paluchem wcisnąłem polecenie "Suspected", co chyba oznacza hibernację/zawieszenie radia? - bądź co bądź radio śpi za czarnym ekranem i nijak nie daje rady go uruchomić
Tucson TL
Zawieszenie radia
-
Mateusz S.
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 T-GDI Style 4WD
- Kolor: Biały
Zawieszenie radia
Witam!
Dzisiaj próbowałem wgrać loga stacji do radia. Wszystko szło gładko aż do momentu opuszczenia Windowsa gdzie niechcący w menu Start swoim grubym paluchem wcisnąłem polecenie "Suspected", co chyba oznacza hibernację/zawieszenie radia? - bądź co bądź radio śpi za czarnym ekranem i nijak nie daje rady go uruchomić
Czy ma ktoś pomysł na to jak je ożywić?
-
Mateusz S.
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 T-GDI Style 4WD
- Kolor: Biały
Re: Zawieszenie radia
Pomogło dłuższe pozostawienie auta z wyłączonym silnikiem
Przy wyłączeniu i włączeniu zapłonu po krótkiej chwili radio dalej spało, a teraz śmiga..tylko logo stacji nadal nie ma..:/
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Re: Zawieszenie radia
A reset (przycisk obok slotu karty) nie zadziałał?
Zapraszamy również na Forum Chińskich Aut - https://chaf.pl - Chińskie Auto Forum