Masz na myśli może 100 watowe, takowe są również, te żarówki posiadają moc 55Wat jak standardowa żarówka i to jest zwykła żarówka , jeśli chodzi o cenę , to jest kwestia umowna. „Cena nie zawsze równa się jakość „ myślisz że świadomie bym zniszczył sobie lampę?” Pozdrawiam!Marcin_r pisze:W "Auto Świecie" troszkę inny model żarówek FARENHEIT super white vision podsumowali tak:
"Jedna żarówka spaliła się od razu, druga świeci, ale głównie grzeje. Nie pomaga podwyższona moc. Te żarówki to sposób na zniszczenie reflektora".
A jak porownujesz barwę z innymi - czy rzeczywiście są widocznie bielsze od porównywalnych Philipsa czy Osram?SLAWEK.Slawek pisze: ↑05 gru 2018, 18:41Posiadam zwykle lampy z soczewką, fabryczne światło mi nie odpowiadało” żółty kolor” po przetestowaniu kilka znanych firm od Boscha , Philips do Osram, efekt był marny. Trafiłem na artykuł na forum angielskim o tanich żarówkach h7 lecz o barwie i jakości dorównującym czołowym firmom... spróbowałem i mogę tylko powiedzieć polecam kolegom z czystym sumieniem IMG_0127.jpgIMG_0110.jpg
SLAWEK.Slawek pisze: ↑06 gru 2018, 19:51Masz na myśli może 100 watowe, takowe są również, te żarówki posiadają moc 55Wat jak standardowa żarówka i to jest zwykła żarówka , jeśli chodzi o cenę , to jest kwestia umowna. „Cena nie zawsze równa się jakość „ myślisz że świadomie bym zniszczył sobie lampę?” Pozdrawiam!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Z żarówkami Osram barwa bez porównania, jeśli chodzi o markę Philips, może bez przepaści, lecz różnica jest, porównywałem żarówki z mojej żony samochodem, tez ma H7 Philips White w Focusie. Barwa tych żarówek wpada trochę w ksenony 6200K a 6600K.Buszi pisze:
A jak porownujesz barwę z innymi - czy rzeczywiście są widocznie bielsze od porównywalnych Philipsa czy Osram?