Tucson TL
Zamiana świateł na Full Led
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6T-GDI 4WD
- Kolor: Bialy
Zamiana świateł na Full Led
Witam wszystkich uzytkownikow Hyundai Tucson, mam zalytanie, posiadam Tucsona, mam zwykle przednie lampy, poniewaz auto jest powypadkowe musze wymienic przednie lampy, czy moge ich wymienic na full ledy, czy będę mial z tym problem ?
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Re: Zamiana świtel na Full Led
Będziesz miał problem, nie będzie działać poziomowanie - chyba że to też dokupisz, co do wtyczek to nie wiem, może koledzy którzy sprowadzili auta z USA coś pomogą w tym temacie?
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 2016 Hyundai Tucson Limited Ultimate Package
- Kolor: Polar White
Jeśli mowa o aucie sprowadzonym z USA takim jak Hyundai Tucson 2016 Limited Ultimate Package to możesz wstawić Full LED. Lampy będą świecić, ale będziesz miał błąd LKAS na desce rozdzielczej (można wykasować w ASO) oraz cały czas będzie świecić się doświetlenie zakrętów. Tak to wygląda w moim przypadku.
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 HDi classic
- Kolor: Czarny
Witam
A jak wygląda sprawa z wersja poliftowa.Posiadam zwykłe lampy tj.h7 i szczerze nie wygląda to zbyt fajnie te żółte światła z postojowym paskiem LED.Wymienilem już żarówki osram 5000k i szału nie ma.Probowalem z retrofitem LED Ale te wkurzające adaptery itp.Dlatego mam pytanie czy będą świecić te full LED(bi LED).zdaje sobie sprawę jeśli chodzi o poziomowanie oraz spryski.Widzialem że kostka jest taka sama.Auto jest z 2020 roku,więc ma gwarancje i tak dalej,ale naprawdę nie daje mi to spokoju.prosze o odp.koledzy.I proszenie piszcie mi typu"trzeba było wziąć style lub premium";)
A jak wygląda sprawa z wersja poliftowa.Posiadam zwykłe lampy tj.h7 i szczerze nie wygląda to zbyt fajnie te żółte światła z postojowym paskiem LED.Wymienilem już żarówki osram 5000k i szału nie ma.Probowalem z retrofitem LED Ale te wkurzające adaptery itp.Dlatego mam pytanie czy będą świecić te full LED(bi LED).zdaje sobie sprawę jeśli chodzi o poziomowanie oraz spryski.Widzialem że kostka jest taka sama.Auto jest z 2020 roku,więc ma gwarancje i tak dalej,ale naprawdę nie daje mi to spokoju.prosze o odp.koledzy.I proszenie piszcie mi typu"trzeba było wziąć style lub premium";)
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 GDI BLUEDRIVE COMFORT 2WD 2019
- Kolor: Biały
Też się zastanawiam nad tym u siebie. Tylko na początek myślałem o dobrych żarówkach LED. Zakładałeś takie?
-
- Świeżak
Wiesz co kupiłem takie lepsze ,ale jeszcze ich nie zakładałem.Wczesniej kupiłem na aliexpress i po paru godzinach walki udało mi się je założyć.swiecily może że 2 godz po czym jedna się spaliła.Kloptliwe zakładanie jest tych adapterów.Trraz zastanawiam się nad xenonem choć najlepiej byłyby lampy full led
-
- Weteran
Ja zastanawiam się nad LEDami Philips lub Osram. Tylko nie wiem właśnie jak z tymi adapterami.
Jakie masz adaptery i czy coś musiałeś przerabiać?
Jakie masz adaptery i czy coś musiałeś przerabiać?
-
- Świeżak
Te mam na ledy
https://a.aliexpress.com/_vMUWv5
https://a.aliexpress.com/_vMUWv5
-
- Świeżak
Tych nie kupujcie.W aukcji jest napisane, że to do Tucsona,ale nie pasują (sprawdzone osobiście)
https://a.aliexpress.com/_vMbwsF
https://a.aliexpress.com/_vMbwsF
-
- Weteran
Sam przysłałeś dwa linki. to których nie kupować?