Ktoś to robił i się orientuje jaki koszt

Chodziło i Tucson 3 generacji. Może w 4 to już jest możliwe...PIOTREL pisze: ↑25 lut 2023, 18:55Odwiedziłem w połowie miesiąca serwis na wymianę oleju. Pytałem się właśnie o to i powiedział, że nie ma czegoś takiego, nic nie zrobi z tym przyciskiem. Wspomniał jedynie, że słyszał o jakiejś elektronice którą można założyć aby zdezaktywować. Oczywiście chodziło o mój samochód. Może w nowym jest to inaczej.
Chodziło o Twój Tucson 3 generacji. Może w 4 to już jest możliwe...PIOTREL pisze: ↑25 lut 2023, 18:55Odwiedziłem w połowie miesiąca serwis na wymianę oleju. Pytałem się właśnie o to i powiedział, że nie ma czegoś takiego, nic nie zrobi z tym przyciskiem. Wspomniał jedynie, że słyszał o jakiejś elektronice którą można założyć aby zdezaktywować. Oczywiście chodziło o mój samochód. Może w nowym jest to inaczej.
Chodziło o Twój Tucson 3 generacjiPIOTREL pisze: ↑25 lut 2023, 18:55Odwiedziłem w połowie miesiąca serwis na wymianę oleju. Pytałem się właśnie o to i powiedział, że nie ma czegoś takiego, nic nie zrobi z tym przyciskiem. Wspomniał jedynie, że słyszał o jakiejś elektronice którą można założyć aby zdezaktywować. Oczywiście chodziło o mój samochód. Może w nowym jest to inaczej.