Tucson TL
Wyświetlanie logo stacji radiowych
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 T-GDi Style 2019
- Kolor: Micron Grey
Re: Wyświetlanie logo stacji radiowych
Tak, tylko jak pisałem u mnie jest miejsce na logo stacji, a nawet po wgraniu nowego softu nie ma loga na rmf czy zet tylko tak jak było wcześniej jakieś radio Number 1 i jeszcze jakieś jedno
.

-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 GDI BLUEDRIVE COMFORT 2WD 2019
- Kolor: Biały
Podobnie jest i u mnie
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Moim zdaniem tylko radia wyposażone w system DAB posiadają możliwość odbioru i wyświetlania logotypów stacji radiowych , ja mam przed liftem na androidzie z nawigacja i bez DAB i nie widziałem żeby komuś się wyświetlały logotypy .
-
- Mistrz
Czyli masz oprogramowanie z tamtego roku to co większość - u mnie nie odbierają takie stacje jak pokazałeś z logotypami dla tego nie mogę sprawdzić czy się wyświetlaja . Żenujące jest to że serwis jak sam Hyundai nie zadbał aby podstawowe stacje takie jak RMF się wyświetlały , niestety nie znalazłem nigdzie informacji jakie logotypy ( w jakim formacie ) dograć bo wydaje nie się ze w menu inżynieryjnym przy opcjach ustawiania radia migla mi opcja dodaj z USB .
-
- Twórca
- Twój samochód: Tucson TLe 1.6 GDI Comfort
- Rok produkcji: 2019
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: biały
@mexxmen30 masz wgrane najnowsze oprogramowanie? Jak udało Ci się dostać do menu inżynieryjnego? Ja posiadam tablet z androidem na oprogramowaniu V112.191217 i próbowałem różnych sposobów (obok przycisków, tarcze zegarka) i to po kilkadziesiąt razy, a zawsze kończyło się fiaskiem.
-
- Mistrz
Mam wgrane oprogramowanie z tamtego roku .
Do menu inżynieryjnego aby wejść musisz wejść w ustawienie zegara wyłączyć GPS przestawić datę na rok 2020 potem wchodzisz do systemu gdzie masz dane numer oprogramowania i nawigacji tam klikam pięć razy na dole w pierwszą pionowa wyświetlana kreskę i raz w prawy dolny róg i wpisuje kod 2900 ot tyle . Najważniejsze jest aby zmienić rok .
Do menu inżynieryjnego aby wejść musisz wejść w ustawienie zegara wyłączyć GPS przestawić datę na rok 2020 potem wchodzisz do systemu gdzie masz dane numer oprogramowania i nawigacji tam klikam pięć razy na dole w pierwszą pionowa wyświetlana kreskę i raz w prawy dolny róg i wpisuje kod 2900 ot tyle . Najważniejsze jest aby zmienić rok .
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 GDI Style 2WD 2018r.
Ja mieszkam na górnym śląsku i czasami łapię czeskie radia. Tam pokazują się logotypy stacji i są prawidłowe. Czesi o to zadbali