Tucson TL
Wyświetlanie logo stacji radiowych
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Re: Wyświetlanie logo stacji radiowych
A z tego co ja pamiętam to jak radio jest na androidzie to gdzieś w menu ustawia się co ma się wyświetlać oraz co ma się wyświetlać po naciśnięciu przycisku z gwiazdką pod wyświetlaczem .
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 GDI
- Kolor: Biały
Chciałem wgrać modyfikacje - loga stacji radiowych. Niestety bootloader pobrany z jkd software nie chce się włączyć. Czy ktoś zna inna metodę albo wie co mogło pójść nie tak ?
Rozpakowania paczka wrzucona na sformatowana kartę. System się restartuje i....nic. Wersja systemu z końcówką 194
Rozpakowania paczka wrzucona na sformatowana kartę. System się restartuje i....nic. Wersja systemu z końcówką 194
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 GDI Style
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
Oprócz bootloadera potrzebujesz jeszcze programu radiologos i loga stacji. W linku masz pełną paczkę, którą wgrywasz na kartę SD https://1drv.ms/u/s!AuGpiWb6WUoOmhfruv- ... G?e=Zdc5YB
-
- Świeżak
Paczkę z radiologo też wrzucałem. Zaraz spróbuję z twoim linkiem. Może coś gdzieś pominąłem.
-
- Świeżak
No i niestety. Po wrzuceniu tej paczki jest to samo. System restartuje się i działa jak gdyby nigdy nic.janki111 pisze: ↑08 wrz 2020, 22:24Oprócz bootloadera potrzebujesz jeszcze programu radiologos i loga stacji. W linku masz pełną paczkę, którą wgrywasz na kartę SD https://1drv.ms/u/s!AuGpiWb6WUoOmhfruv- ... G?e=Zdc5YB
-
- Weteran
A długo czekasz po restarcie? Bootloader chwilę potrzebuje zanim się "bujnie". Na pewno masz z WIN CE auto? Z którego roku jest?
-
- Weteran
- Twój samochód: 2.0 CRDi 6AT 4WD
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
- Kolor: Czarny
problem był opisywany na innym wątku
cytat:
"W pełni działającą i przetestowaną jest na chwilę obecną wersja 183.
Wersja 194 również działa ale nie ma możliwości na chwilę obecną dogrania np loga stacji radiowych."
Ja aktualizowałem do 183 oraz wgrywałem plik z stacjami z linku wyżej i wszystko działa
cytat:
"W pełni działającą i przetestowaną jest na chwilę obecną wersja 183.
Wersja 194 również działa ale nie ma możliwości na chwilę obecną dogrania np loga stacji radiowych."
Ja aktualizowałem do 183 oraz wgrywałem plik z stacjami z linku wyżej i wszystko działa
-
- Weteran
Aczkolwiek, na stronie jest napisane, że działa z wersją 194 (https://jkd.no-ip.biz/hyundai/radiologos/)
-
- Świeżak
Myślę że czekałem do kilku minut. 2017r
No właśnie. Na początku zgodnie z instrukcją wrzucony bootloader i dorzucone radiologo. Albo w folder root albo w apps. Bez różnicy. Sprawdzę jeszcze na innej karcie.janki111 pisze: ↑09 wrz 2020, 14:32Aczkolwiek, na stronie jest napisane, że działa z wersją 194 (https://jkd.no-ip.biz/hyundai/radiologos/)
- technix5
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 T-GDI Style 7DCT 4WD
- Kolor: Moon Rock
Cześć, ponieważ wypadłem z obiegu już dawno tego nie robiłem a chcę wykonać logo lokalnej stacji radiowej proszę podpowiedzcie jak wyszukać PI stacji do której loga zdaje się musze w nazwie sid go przypisać.