Woda wczoraj była zdecydowanie przyjemniejsza, dzisiaj to był górski potok w kwietniu I tak wlazłem cały ze trzy razy
@Scooter, ciekaw jestem czy zaliczyłeś w powrotnej "tragikorek" na S3-makabra. Ja wjeżdżałem już i na wiadukcie zauważyłem, że wszystko stoi hen daleko, dalekooo no i łamiąc podwójną ciągłą udało mi się zawrócić. Dyla na Wolin i w Recławiu "turystyczną na Stepnicę, dalej przez Park Technologiczny i luz blues do samego Dąbia
Wypad na weekend
Re: Wypad na weekend
Krisman, pewnie nie miałeś hotspota włączonego w komórce. Zdaje się, że nasza navi wylapuje tego typu zdarzenia na drodze i wczesniej o nich informuje. Ja wprawdzie sam jeszcze tego nie przetestowalem.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Najpierw trzeba włączyć A nasza navi aktualnością map nie grzeszy, muszę ją w końcu zaktualizować, to może będzie trochę lepiej. Miałem włączoną w drodze nad morze i pokazała dwa wypadki bezbłędnie i info też było więc to akurat działa. Hotspot łączy się automatycznie i działa świetnie z aplikacją.
- Scooter80
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI Comfort
- Kolor: Mircon Grey
Kuzynka wcześniej wracała z nad morza to mnie ostrzegła o korku na Parłówku. Więc pojechałem przez Golczewo i potem przez Park Technologiczny do Dąbia. Spalanie 5,9 wg kompa....
Koledzy i Koleżanki, zachęcam do "dokumentowania" wyjazdów zdjęciami
Może jakiś Tucson na plaży ?
Tym czasem na zdjęciu dwie maszyny, czyścioch - parowy z Wolsztyna i brudas - benzynowy - tak turystycznie
Może jakiś Tucson na plaży ?
Tym czasem na zdjęciu dwie maszyny, czyścioch - parowy z Wolsztyna i brudas - benzynowy - tak turystycznie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.