Tucson TL
Wymiana zwykłych żarówek na LED w przeciwmgielnych, cofania, kierunkowskazach i stop
-
- Mistrz
- Twój samochód: Aaa
- Kolor: Biały
Wymiana zwykłych żarówek na LED w przeciwmgielnych, cofania, kierunkowskazach i stop
Na jakie żarówki LED wymienialiście w światłach przeciwmgielnych przednich i tylnych, cofania, kierunkowskazach, stóp i mijania tylnych.
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 T-GDI 2WD
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Biały
Re: Wymiana zwykłych żarówek na LED w przeciwmgielnych, cofania, kierunkowskazach i stop
Też od jakiegoś czasu przyglądam się tematowi wymiany świateł fabrycznych na LEDy. Od razu zaznaczę, że swojego Tuśka mam z drugiej ręki więc nie muszę się przejmować gwarancją.
Jak na razie z tego co udało mi się ustalić, to akurat wymiana przednich przeciwmgielnych jest dość upierdliwa, bo wiem dostęp do nich jest znacznie utrudniony - jak nie chce się demontować całego przodu, to można tego dokonać jedynie od strony nadkoli albo od spodu. Co zaś do samych LEDów - to jeszcze jestem na etapie ustalania konkretów. Wiadomo, kiedyś było ciężko o informację, teraz od ich nadmiaru trzeba te weryfikować za którą podążać... :/
Jak na razie z tego co udało mi się ustalić, to akurat wymiana przednich przeciwmgielnych jest dość upierdliwa, bo wiem dostęp do nich jest znacznie utrudniony - jak nie chce się demontować całego przodu, to można tego dokonać jedynie od strony nadkoli albo od spodu. Co zaś do samych LEDów - to jeszcze jestem na etapie ustalania konkretów. Wiadomo, kiedyś było ciężko o informację, teraz od ich nadmiaru trzeba te weryfikować za którą podążać... :/