Tucson TL
Wymiana żarówek oświetlenia wnętrza na LED
Re: Wymiana żarówek oświetlenia wnętrza na LED
wiesz - na upartego to można i żyrandol powiesić
a tak na poważnie, to akurat przy tej konkretnej żarówce wielkość nie ma znaczenia bo w każdym rozmiarze jest tylko jedna 5W dioda CREE.
a tak na poważnie, to akurat przy tej konkretnej żarówce wielkość nie ma znaczenia bo w każdym rozmiarze jest tylko jedna 5W dioda CREE.
-
- Twórca
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1.6 30tys km
- Kolor:
A teraz pytanie bo myśle czy zamienić te żarówki h7LL na philips racing 150+? Czy będzie jakaś różnica?
Hyundai Tucson 1.6 GDI comfort
Zachar na YouTube testował, jest filmik. Ponoć "jakaś" różnica jest, niewielka.
-
- Twórca
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1.6 30tys km
- Kolor:
Tak widziałem ten filmik No i za bardzo mnie nie przekonuje...
Tylko w tym samochodzie do którego wkładał nie "soczewki" w tucsonie jest... co prawda nie narzekam bo daleko świecą moje jedyne co to barwa... No i fakt jesli może być lepiej to czemu nie
Tylko w tym samochodzie do którego wkładał nie "soczewki" w tucsonie jest... co prawda nie narzekam bo daleko świecą moje jedyne co to barwa... No i fakt jesli może być lepiej to czemu nie
Hyundai Tucson 1.6 GDI comfort
-
- Forumowicz
- Twój samochód: Tucson
- Kolor:
Te żarówki są naprawdę spoko:) dają dobre światło, mam jedną na tylnej kanapie...macka pisze: ↑10 lut 2017, 12:42szczególnie czekam na te:
https://pl.aliexpress.com/item/1Pcs-Hot ... 0.0.bqW0FS
szkoda tylko że przednie świecą trochę na niebiesko, ale to chyba przez klosze....
2016 Hyundai Tucson Style
2.0 CRDi 6MT 2WD
Micron Grey
2.0 CRDi 6MT 2WD
Micron Grey
-
- Forumowicz
- Kolor:
a też masz tak że przednie świecą bardziej "na niebiesko" niż ta z tylnej kanapy??
jeśli tak, to "wina" kloszy
jeśli nie to szukam innych żarówek
2.0 CRDi 6MT 2WD
Micron Grey
2.0 CRDi 6MT 2WD
Micron Grey
Specjalnie poszedłem do auta żeby sprawdzić i tak, niby mają taką niebieskawą poświatę. Wcześniej tego nie zauważyłem bo jak widać na fotkach mam niebieskie podświetlenie podłogi z przodu i z tyłu które "niweluje" te różnice.
Dotarły do mnie również te żarówki i są całkiem spoko, ale świecą słabiej od tych dlatego wsadziłem je do schowka i do tablicy rejestracyjnej zamiast tych.
Dotarły do mnie również te żarówki i są całkiem spoko, ale świecą słabiej od tych dlatego wsadziłem je do schowka i do tablicy rejestracyjnej zamiast tych.
-
- Forumowicz
- Kolor:
Spoko... czyli klosze... tylko mi potwierdziłeś:) nie przeszkadza mi to...poszukam na ali te które mocniej świecą:)wrobel pisze: ↑07 mar 2017, 14:03Specjalnie poszedłem do auta żeby sprawdzić i tak, niby mają taką niebieskawą poświatę. Wcześniej tego nie zauważyłem bo jak widać na fotkach mam niebieskie podświetlenie podłogi z przodu i z tyłu które "niweluje" te różnice.
dzięki
2.0 CRDi 6MT 2WD
Micron Grey
2.0 CRDi 6MT 2WD
Micron Grey
Kuźwa "chopie", Ty to już powinieneś nam zrobić jakiś tutorial co gdzie idzie, a nie my ciągle zmieniamy jak te lemingi.wrobel pisze: ↑07 mar 2017, 14:03Specjalnie poszedłem do auta żeby sprawdzić i tak, niby mają taką niebieskawą poświatę. Wcześniej tego nie zauważyłem bo jak widać na fotkach mam niebieskie podświetlenie podłogi z przodu i z tyłu które "niweluje" te różnice.
Heh - sam nie wiedziałem jakie się najlepiej sprawdzą, to zamówiłem po kilka sztuk z różnych modeli w różnych sklepach, a że od chińczyków paczki tyle idą to już nie moja wina
Dla pocieszenia Ci powiem, że to już doszły ostatnie które zamawiałem (no chyba, że wynajdę jakieś jeszcze mocniejsze do bagażnika)
Dla pocieszenia Ci powiem, że to już doszły ostatnie które zamawiałem (no chyba, że wynajdę jakieś jeszcze mocniejsze do bagażnika)