a tak na poważnie, to akurat przy tej konkretnej żarówce wielkość nie ma znaczenia bo w każdym rozmiarze jest tylko jedna 5W dioda CREE.
Te żarówki są naprawdę spoko:) dają dobre światło, mam jedną na tylnej kanapie...macka pisze: ↑10 lut 2017, 12:42szczególnie czekam na te:
https://pl.aliexpress.com/item/1Pcs-Hot ... 0.0.bqW0FS
a też masz tak że przednie świecą bardziej "na niebiesko" niż ta z tylnej kanapy??
Spoko... czyli klosze... tylko mi potwierdziłeś:) nie przeszkadza mi to...poszukam na ali te które mocniej świecą:)wrobel pisze: ↑07 mar 2017, 14:03Specjalnie poszedłem do auta żeby sprawdzić i tak, niby mają taką niebieskawą poświatę. Wcześniej tego nie zauważyłem bo jak widać na fotkach mam niebieskie podświetlenie podłogi z przodu i z tyłu które "niweluje" te różnice.
Dotarły do mnie również te żarówki i są całkiem spoko, ale świecą słabiej od tych dlatego wsadziłem je do schowka i do tablicy rejestracyjnej zamiast tych.
Kuźwa "chopie", Ty to już powinieneś nam zrobić jakiś tutorial co gdzie idzie, a nie my ciągle zmieniamy jak te lemingi.wrobel pisze: ↑07 mar 2017, 14:03Specjalnie poszedłem do auta żeby sprawdzić i tak, niby mają taką niebieskawą poświatę. Wcześniej tego nie zauważyłem bo jak widać na fotkach mam niebieskie podświetlenie podłogi z przodu i z tyłu które "niweluje" te różnice.
Dotarły do mnie również te żarówki i są całkiem spoko, ale świecą słabiej od tych dlatego wsadziłem je do schowka i do tablicy rejestracyjnej zamiast tych.