Pamiętam tylko, że już pisano na tamtej grupie o wymianie komuś amortyzatorów i nic to nie dało. Z kolei inny napisał, że zażegnał stuki zwerbowaniem ASO na demontaż i montaż ponowny "plastików z tyłu" .

Ktoś miał i podzieli się doświadczeniem

Właśnie wróciłem z przeglądu po (prawie) dwóch latach (26 kkm przebiegu). U mnie od początku stuka prawy tylny.daniel.tucson4 pisze: ↑06 sty 2024, 11:09Kolega z grupy na fb poinformował, że na jego zgłoszenia w ASO na stuki zawieszenia w tyle ma HMP remedium w postaciwymiany amortyzatorów.
Pamiętam tylko, że już pisano na tamtej grupie o wymianie komuś amortyzatorów i nic to nie dało. Z kolei inny napisał, że zażegnał stuki zwerbowaniem ASO na demontaż i montaż ponowny "plastików z tyłu" .
Ktoś miał i podzieli się doświadczeniem![]()
Jaką masz datę produkcji autaKrampus pisze: ↑08 sty 2024, 14:50Właśnie wróciłem z przeglądu po (prawie) dwóch latach (26 kkm przebiegu). U mnie od początku stuka prawy tylny.
Tak, jest przewidziana wymiana obu tylnych amortyzatorów na jakiś nowy "part number". Problem w tym, że tych nowych nie ma dostępnych. Są tylko stare. Czekam na info z serwisu kiedy będą dostępne i będę się umawiał na wymianę.
Produkcja to połowa lutego 2022 (przyjechał do Polski na początku marca 2022). Nie jest na liście objętej akcją serwisową ale po badaniu organoleptypcznymdaniel.tucson4 pisze: ↑19 sty 2024, 14:38Jaką masz datę produkcji autaCzy jest na ten defekt akcja serwisowa oficjalna czy tylko z biuletynu HMP
![]()
Wyskakuje Ci akcja po VIN tuhttps://tec.hyundai.pl/formularz-vin?fb ... C1nBO9Ya2Q
![]()
![]()