Tucson TL
White Sands - Białe Złoto
Re: White Sands - Białe Złoto
A ja kierowałem się tym ze przy white sand świetnie wyglądają plastiki zewnętrzne które dodają uroku i muskularnosci autku może się mylę to mnie poprawcie
Wczoraj kolega od czarnego pisał, że właśnie to mu przeszkadzało i wybrał czarny, by ukryć plastiki O gustach jednak lepiej nie dyskutować
Duże plastiki powodują to że auto wymaga dużych kół, 17 wyglądają przy nim jak kolos na chudziutkich nóżkach... niestety.
w sanfa fe wygląda to dużo lepiej
Co nie zmiana faktu że white sand to topowy kolor i najczęściej wybierany.
w sanfa fe wygląda to dużo lepiej
Co nie zmiana faktu że white sand to topowy kolor i najczęściej wybierany.
Niektórzy wolą się wyróżniać a nie ginąć w tłumie. (np. niebieski czy cud malina, to dopiero odwaga )
Wydaje się, że przy takich czarnych osłonach pasuje też podejście "terenowe" mała felga i dużo gumy
Dalej więc gusta... droczę się
Wydaje się, że przy takich czarnych osłonach pasuje też podejście "terenowe" mała felga i dużo gumy
Dalej więc gusta... droczę się
TU się zgadzam z kolegą @krisman - micron gray jest genialny, szczególnie w słońcu Toskani ! Sam doświadczyłem kilka dni temu ! A piękne włoszki, to, hmmmm (już nie powiem dalej)
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.7 CRDI 7DCT 2WD 141 KM Style
- Kolor: White Sand
Nie wiem jak inne kolory ale wiecie co jest jego niepodważalną zaletą White Sanda? To, że nie widać na nim brudu. Auto przejechało pół Polski, jeździło 2 dni w deszczu a brudu praktycznie nie widać, dopiero z bliska jak się człowiek przyjrzy.
-
- Twórca
- Twój samochód: Tucson 1.7 CRDI 141KM 2WD 7DCT
- Kolor:
Co by nie pisać, to HYUNDAI Tucson prezentuje się bardzo ładnie i to w każdym kolorze .
SILNIK: 1.7 CRDi 7AT 2WD (141 KM)
-
- Twórca
- Twój samochód: Tucson Premium 2017 1.7 CRDi 7AT 2WD (141 KM)
- Kolor: Stargazing Blue
Dokładnie tak jak piszesz
Tucson Premium 2017 1.7 CRDi 7AT 2WD
Stargazing Blue
Stargazing Blue
- rwicik
- Autor
- Twój samochód: Design 1,7 dct
- Kolor: Sand
Też mam takiego
Żona wybierała kolor i na początku mi to wyglądało na różowy, ale już się przyzwyczaiłem i nawet mi się podoba
Żona wybierała kolor i na początku mi to wyglądało na różowy, ale już się przyzwyczaiłem i nawet mi się podoba