Cześć mam na imię Robert. Od miesiąca jestem posiadaczem Tucsona 1.6 TGDI z grudnia 2019. Wcześniej zakupiony i użytkowany przez Teścia także z pierwszej ręki. Przebieg 51 tyś.
Witam wszystkich!
Mam na imię Marcin, jestem z Krakowa. Od miesiąca jestem posiadaczem nowego Tucsona Nline 4x4 w hybrydzie. Fajne auto, duża przyjemność z jazdy . Pozdrawiam!
Witam wszystkich!
Mam na imię Szymon, jestem z Skieletczyzny. Od 15 marca jestem posiadaczem nowego Tucsona 1.6 T-GDi HEV N line 4x4. Fajne auto, duża przyjemność z jazdy . Pozdrawiam!
Ponieważ nie widzę "wątku" pożegnalnego piszę tutaj. Chciałem się pożegnać HT ma już nowego właściciela. Forum było dla mnie źródłem wiedzy i wymiany informacji. Dziękuję za te 8 lat i życzę bezproblemowej tak jak moja eksploatacji HT.
Dzięki @kik za Twój wkład w rozwój Forum, jest nieoceniony! Powodzenia na nowej drodze życia. Wpadnij do nas czasem. Jestem pewien, że wielu osobom możesz jeszcze pomóc w ich perypetiach z Tucsonem.
Zapraszamy również na Forum Chińskich Aut - https://chaf.pl - Chińskie Auto Forum