Wątek powitalny
-
- Weteran
- Twój samochód: 1,7 Comfort 2WD
- Kolor: Biały
Re: Wątek powitalny
Witam i pozdrawiam.
-
- Świeżak
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1.7 CRDI
- Kolor: czarny
Witam wszystkich,
Jestem Magda, mam 28 lat. Założyłam tu konto, aby wymieniać się z Wami doświadczeniami związanymi z tym autkami;)
Jestem Magda, mam 28 lat. Założyłam tu konto, aby wymieniać się z Wami doświadczeniami związanymi z tym autkami;)
-
- Świeżak
Witam Wszystkich!
Jestem Magda, mam 30 lat. Założyłam tu konto, aby czerpać od Was wiedzę na temat tego modelu i i wymieniać się z Wami doświadczeniami związanymi z tym autkiem;)
Pozdrawiam
Jestem Magda, mam 30 lat. Założyłam tu konto, aby czerpać od Was wiedzę na temat tego modelu i i wymieniać się z Wami doświadczeniami związanymi z tym autkiem;)
Pozdrawiam
- admin
- Administrator
- Twój samochód: 2.0 CRDi
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Wersja: TL
- Kolor: Black
Cześć magda621! Kobiety o wiek pytać nie wypada, ale jak to w końcu z tym wiekiem jest? Coś szybko się starzejesz podejrzane to...
-
- Świeżak
- Twój samochód: Przed zakupem
- Kolor: Niebieski
Cześć, jestem Łukasz z Dębicy. Nie mam jeszcze Tucsona, ale bardzo się mi podoba. Jeździłem dieslem ale interesuje mnie import z USA lub Kanady z 2-litrową benzynę. Bardzo będzie mi miło jeżeli ktoś ma doświadczenie z importem i homologacją EU i coś pomoże w tej kwestii. Pozdrawiam
-
- Świeżak
Witam wszystkich,
Jestem Magda, mam 30 lat. Założyłam tu konto, aby wymieniać się z Wami doświadczeniami związanymi z tym autkami;)
Jestem Magda, mam 30 lat. Założyłam tu konto, aby wymieniać się z Wami doświadczeniami związanymi z tym autkami;)
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 GDI Style 2WD 2018
- Kolor: White Sand
Witam serdecznie
Kolejny Hyundai, kolejne forum. W lipcu 2018 przesiadłem się na Tucsona, wcześniej 6 lat śmigałem ix35, przejechałem nim 150tyś. Pozdrawiam. Sylwek
Kolejny Hyundai, kolejne forum. W lipcu 2018 przesiadłem się na Tucsona, wcześniej 6 lat śmigałem ix35, przejechałem nim 150tyś. Pozdrawiam. Sylwek
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.7 CRDi 7DCT
- Kolor: Black Phantom
Hej witam. Jetem kolejnym posiadaczem Tucsona. Milo mi ze dolaczylem do grona sympatykow tego auta. Porozgladam sie na forum, poczytam. Pewnie cos czasem dopowiem
Pozdrowienia
Pozdrowienia
-
- Świeżak
- Twój samochód: Celica
- Kolor: Granatowy
Hej, Jestem na forum bo poszukuję Tucsona..... także będę pytał o opinie autek w innym wątku. Pozdrawiam
- Hadoram
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 GDi 2WD
- Kolor: Czerwony perła
Witajcie,
od wczoraj użytkownik Tucsona. Liczę na Waszą pomoc gdy będzie trzeba, a i sam coś powiem jeśli będę wiedział.
od wczoraj użytkownik Tucsona. Liczę na Waszą pomoc gdy będzie trzeba, a i sam coś powiem jeśli będę wiedział.