Uchwyt na telefon
Re: Uchwyt na telefon
Przy uderzeniu, w którą stronę ten pocisk leci? Bardziej bym się martwił tym co w bagażniku, tylnym siedzeniu czy na półce luźno "lata" A uchwyt potrzebuję do zawiadywania muzyką, tylko tyle i aż tyle.
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 GDI 2WD style
- Kolor: White Sand
Jeśli ktoś nie wyhamuje i wjedzie w tył to w nasza
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Przy tego rodzaju uderzeniu, zważywszy na rodzaj działających wzajemnie sił, nawet się nie odklei mocno trzyma
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Style
- Kolor: Silver
- Kontakt:
Trzeba jeszcze pamiętać jeśli jedziemy za granicę PL, w wielu krajach montowanie czegokolwiek przed przednią szyba jest zabronione, o rejestratorach nie wspomnę. Żeby przyzwyczajenie nie skończyło się 10 tyś E kary .
http://m.auto-swiat.pl/porady/prawo,85l1kp
"Spośród krajów, do których najczęściej jeździmy, najpoważniejsze kary grożą za to w Austrii. Tamtejsze władze wychodzą z założenia, że w przypadku kamer umieszczonych w autach i nagrywających to, co dzieje się na drodze, mamy do czynienia z monitoringiem wizyjnym miejsc publicznych.
Za pierwszym razem za przyłapanie z kamerką w aucie kara może wynieść nawet 10 tys. euro, recydywa grozi karą dwa i pół raza wyższą"
"Spośród krajów, do których najczęściej jeździmy, najpoważniejsze kary grożą za to w Austrii. Tamtejsze władze wychodzą z założenia, że w przypadku kamer umieszczonych w autach i nagrywających to, co dzieje się na drodze, mamy do czynienia z monitoringiem wizyjnym miejsc publicznych.
Za pierwszym razem za przyłapanie z kamerką w aucie kara może wynieść nawet 10 tys. euro, recydywa grozi karą dwa i pół raza wyższą"
Tak, pisałem o tym jak w tym roku jechałem na wakacje i przejezdzakem przez Austrię, Niemcy,Włochy. Kamerę po prostu zdemontowalem. I radzę wszystkim to samo zrobić bo bardzo jest to przestrzegane.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Wysłane przy użyciu Tapatalka
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1,6 GDI 2WD
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Srebrny
Nie przesadzajmy z tym pociskiem...