Tucson TL
Tucson lift ukryte menu - Engineering Mode
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Tucson lift ukryte menu - Engineering Mode
Menu inżynieryjne to ukryte menu radia aż dziwi mnie że serwisant taki słaby , ja nie wiem jakiej generacji masz radio bo to jest uzależnione jaki sposobem tam się dostać ale jak wpiszesz na YouTube to wyświetli ci się kilkadziesiąt różnych filmików jak tam wejść ......
https://youtu.be/t9vyuRD4Cfo
https://youtu.be/t9vyuRD4Cfo
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 GDI BLUEDRIVE COMFORT 2WD 2019
- Kolor: Biały
Re: Komunikaty "Alarm FM" - radio Rock FM
Co można ustawić, zmienić w tym menu?
-
- Mistrz
Na przykład przestawić zakres UKF z radia USA na EU , dodatkowe linie do kamery cofania do nawigacji różne rzeczy itp itd musisz oglądnąć parę filmików z tymi radiami Hyundai lub Kia bo to te same radia , ja cały czas szukam aby się tam dostać do androida i wtedy będzie można o wiele więcej .
-
- Weteran
Mexxmen30 a może by wyodrębnić te posty na nowy temat np Radio po lifcie. Każdy by mógł sobie przeczytać, dołożyć coś od siebie. Takiego tematu odnośnie poliftowego audio nie ma.
Ja te linie znalazłem. Tak na dobrą sprawę bawiłem się trochę włączyłem parę rzeczy ale u siebie różnicy nie widzę. Może dlatego, że mam radio bez navi.
Ja te linie znalazłem. Tak na dobrą sprawę bawiłem się trochę włączyłem parę rzeczy ale u siebie różnicy nie widzę. Może dlatego, że mam radio bez navi.
-
- Mistrz
Re: Tucson ukryte menu - Engineering Mode
Na dzień dzisiejszy aby wejść w menu inżynieryjne kodem 2900 trzeba najpierw wejść w ustawienia daty i zegara wyłączyć GPS i przestawić datę na rok 2020 .
-
- Weteran
Re: Tucson ukryte menu - Engineering Mode
To co piszesz to pewnie w radiu z navi.
Jak jest w radiach bez navi takich jak to na zdjęciu tylko z trzema przyciskami po każdej stronie.
Jak jest w radiach bez navi takich jak to na zdjęciu tylko z trzema przyciskami po każdej stronie.
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI 2WD
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: White
-
- Mistrz
Re: Tucson lift ukryte menu - Engineering Mode
Tak jak pisałem ja mam z navi i kamera cofania jedno z pierwszych na androidzie bez DAB i u mnie tak się wchodzi w późniejszych wchodziło się przez wybranie ustawień stylu zegara i pod nimi się dotykało odpowiednią kombinację i wprowadzało zamiast kodu godzinę aktualna . Jest kilka modeli radio w Hyundai dla tego trzeba dokładnie znać model i odszukać na YouTube filmik jak wejść i się bawić co można zmienić na lepsze pierwsze radia były na windows i też można był wejść w system .
Ja u siebie odkryłem że najprawdopodobniej można dobrać loga stacji radiowych bo sam zbytnio nie umie ich dodać miela miela i nic ale jest opcja dodaj z USB tylko teraz muszę pogrzebać jaki format i się pobawić .
Ja u siebie odkryłem że najprawdopodobniej można dobrać loga stacji radiowych bo sam zbytnio nie umie ich dodać miela miela i nic ale jest opcja dodaj z USB tylko teraz muszę pogrzebać jaki format i się pobawić .
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 GDi Style fl 2WD+ Krell
- Kolor: Moon Rock
Tablet 2019rok, wejście do ukrytego trybu w zakładce informacji systemu, niestety woła o kod. Ktoś zna ten kod?
-
- Mistrz
2900 albo 2400 lub aktualną godzinę jaka jest na wyświetlaczu radia jest kodem radia .