Macie w swoim menu pozycje do ustawienia
źródła Internetu z którego ma korzystać auto?
W instrukcji jest, a w rzeczywistości bywa różnie...
Tucson NX4
Tucson NX4 2021 - ustawienia WiFi w menu
-
- Twórca
- Twój samochód: 1,6 T-GDI mHEV Executive 2WD 2021
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Automat DCT
- Wersja: NX4
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Amazon Gray
Re: Tucson NX4 2021 - ustawienia WiFi w menu
Niestety nie znalazłem żadnych ustawień WiFI.
Nie ma ani opacji uruchomienia w aucie hotspota (nie znalazłem też nigdzie info, żeby miał modem do którego mogę włożyć kartę), ani nie ma opcji podłaczenia auto do Wifi.
Miałem nadzieję, że da się to zrobić i wykonam aktualizację bez konieczności używania pendrive itp, ale chyba to auto w ogóle nie ma modułu Wifi.
Nie ma ani opacji uruchomienia w aucie hotspota (nie znalazłem też nigdzie info, żeby miał modem do którego mogę włożyć kartę), ani nie ma opcji podłaczenia auto do Wifi.
Miałem nadzieję, że da się to zrobić i wykonam aktualizację bez konieczności używania pendrive itp, ale chyba to auto w ogóle nie ma modułu Wifi.
-
- Twórca
- Twój samochód: Tucson 2021 - maybe
- Napęd 4x4: Tak
- Paliwo: Hybryda
- Kolor: amazon grey
karta sim jest podłączona i przez 5 lat można do woli korzystać z sieci w dostępnych aplikacjacch
po 5 latach nie wiadomo ile będzie kosztowało wykupienie nowej paczki danych lub czy jest możliwość zamiany karty sim -> nikt tego nie wie jeszcze
po 5 latach nie wiadomo ile będzie kosztowało wykupienie nowej paczki danych lub czy jest możliwość zamiany karty sim -> nikt tego nie wie jeszcze
- Zibi70
- Mistrz
- Twój samochód: Hyundai Tucson N-Line 1.6 T-GDI 150 KM
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: NX4
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Dark Knight
"W dowolnych aplikacjach" czyli jeśli dobrze rozumiem w ramach tego co jest systemowi rozrywki potrzebne i do niego wgrane ale to nie jest róznoznaczne z ustawieniem hotspota za free. W sumie dość logiczne - czyli hotspot z telefonu a telefon na ładowarce indukcyjnej.
Oczekiwanie zaostrza apetyt miał być 15.12.2021, potem 28.12, a potem przestał być, bo tak potrafi spieprzyć Hyundai Motortest Warszawa.
28.12.2021 - Zmiana dealera i... 3.02.2022 - JEST!
28.12.2021 - Zmiana dealera i... 3.02.2022 - JEST!
-
- Twórca
- Twój samochód: Tucson 2021 - maybe
- Napęd 4x4: Tak
- Paliwo: Hybryda
- Kolor: amazon grey
dokładnie takZibi70 pisze: ↑29 gru 2021, 20:12"W dowolnych aplikacjach" czyli jeśli dobrze rozumiem w ramach tego co jest systemowi rozrywki potrzebne i do niego wgrane ale to nie jest róznoznaczne z ustawieniem hotspota za free. W sumie dość logiczne - czyli hotspot z telefonu a telefon na ładowarce indukcyjnej.