Tucson TL
Tucson z master1
-
- Świeżak
- Twój samochód: Brak
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: Biały
Tucson z master1
Witam, jestem nowym użytkownikiem forum. Od momentu, gdy zobaczyłem Tucsona na drodze, wiedziałem, że będzie to moje następne auto Czy możecie podpowiedzieć czy warto rozglądać się za autem z Master1 i na co ewentualnie uważać? Szukałem modelu w cenie 60k-70k ale w większości są to rozbitki z USA. Sam myślałem nad sprowadzeniem ale cenowo wychodzi więcej niż kupując tutaj na miejscu. Patrząc trochę drożej, obecnie w master mają takie modele (zarezerwowane): https://www.master1.pl/porownanie-ofert ... 8792,78166 ale podpowiedzcie jak to wygląda cenowo? Warto tutaj szukać czy autohero czy może jeszcze gdzieś? Jestem świeżak w temacie. Dzięki, pozdrawiam
- Speedor
- Autor
- Twój samochód: 1,6 GDI Style
- Kolor: PolarWhite
Re: Tucson z master1
Ostatnio oglądałem Tucsony z Master1. Blisko mieszkam, często tam przejeżdżam rowerem. Chodzi o Master z ul. Estrady. Przebiegi konkretne trzeba dokładnie obejrzeć. Na zdjęciach wyglądają jak nowe z salonu.
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.7crdi 2016
Ja kupiłem z master1. Nie wierzcie zdjęciom, bo mają profi fotografów. Trzeba oglądać osobiście, albo wydębić raport po zdaniu przez poprzednika (nie chcą udostępniać).
Ja wynegocjowałem jeszcze przegląd przed zakupem na 60kkm (miał najechane 59k) i obniżenie ceny.
Poprzednik pilnował przeglądów więc była gwarancja.
Ja wynegocjowałem jeszcze przegląd przed zakupem na 60kkm (miał najechane 59k) i obniżenie ceny.
Poprzednik pilnował przeglądów więc była gwarancja.
-
- Świeżak
Dzięki za wskazówki, muszę się do nich wybrać
-
- Świeżak
A zna ktoś firmę Autohero? Auta z Niemiec, pełna dokumentacja
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 T-GDi Smart
- Rok produkcji: 2021
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: NX4
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Silky Bronze
Ta, profi fotografów. Tabletem
Łaski nie robił, zobowiązuje go umowa
- Zibi70
- Mistrz
- Twój samochód: Hyundai Tucson N-Line 1.6 T-GDI 150 KM
- Kolor: Dark Knight
Tablet, tabletem, a potem photoshop i wychodzą cuda. Na zdjęciach zawsze wszystko wygląda świetnie - nawet złom. Po dodatkowej obróbce pragniesz złomu jak niczego na świecie
Wszystkie te firmy muszą z czegoś żyć. W Niemczech nikt nie oddaje samochodów za bezcen, dobry samochód kosztuje tam więcej niż w PL, tam też są ludzie, którzy chcieliby kupić dobry, używany samochód - wystarczy czasem zjechać z autobahny i przejechać się przez mniejsze miejscowości - zdziwilibyście się jakimi samochodami jeżdżą mniej zarabiający niemcy. Zatem kupując auto z firmy, która zajmuje się importem z Niemiec trzeba mieć oczy dookoła głowy.
Oczekiwanie zaostrza apetyt miał być 15.12.2021, potem 28.12, a potem przestał być, bo tak potrafi spieprzyć Hyundai Motortest Warszawa.
28.12.2021 - Zmiana dealera i... 3.02.2022 - JEST!
28.12.2021 - Zmiana dealera i... 3.02.2022 - JEST!
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 T-GDi Smart
- Rok produkcji: 2021
- Kolor: Silky Bronze
Z Niemiec tak, ale master nie handluje autami z Niemiec. Oddawałem auto w czerwcu, 3 letnie z 59k. Aż żałuję że go nie odkupiłem. Wystawili go za dużo więcej. Auto zadbane
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 Go
Ja w Master1 upatrzyłem Tucsona, dokonałem jego kontroli za pośrednictwem firmy, która się tym specjalizuje i wyszło, że ma malowany błotnik, o negocjacji ceny nie było o dziwo mowy więc podziękowałem i na pewno już do nich nie wrócę, ps- na zdjęciach wyglądał jak nowy, na żywo kilka rzeczy okazało się podretuszowanych, tak, że uważnie auta oglądać
Wysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu Tapatalka
- Speedor
- Autor
- Twój samochód: 1,6 GDI Style
- Kolor: PolarWhite
I co z tego że malowany błotnik. Ja po tygodniu od odbioru nowego zgłosiłem do malowania błotnik bo jakiś wuj zarysował i odjechał.