Tucson TL
Test Mode
Re: Test Mode
@gdyl - ustawienia systemowe tak, ale raczej nie dotyczy to nakładki Hyundaia na windę.
A swoją drogą, @wrobel masz nadal po aktualizacji na 166 loga dodane + możliwość wejścia w Windę? U mnie loga tylko na DAB (były od poczatku) i teraz dolozyli informacje nadawane pod nazwą stacji. Brak możliwości wejścia do Windy.
Nie robiłem aktualizacji softu - mam wersję 112 właśnie ze względu, że na początku nie było możliwości wejścia do windy. Zaktualizowałem sobie tylko ręcznie mapy do najnowszych (D.C2) i wszystko działa (loga też). Ale przecież był jakiś programik który dodawał ikonkę do wejścia do winy w nowszych wersjach.
Możesz wstawić jakąś fotkę jak wygląda to wyświetlanie info pod nazwą stacji?
Możesz wstawić jakąś fotkę jak wygląda to wyświetlanie info pod nazwą stacji?
-
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI STYLE
- Kolor: SAND WHITE
ja mam auto odebrane niecały miesiąc temu więc chyba z najnowszym softem wejść do windy można przez
Go Out
Go Out
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.7 CRDI 7DCT 2WD 141 KM Style
- Kolor: White Sand
Koledzy, możecie opisać dokładniej co zrobić dalej po wejściu do Test Mode i wpisaniu tego hasła 123456? Jak dostać się do pozostałych ustawień?
Potrzebne są kody które są w pierwszym poście tego tematu.
Możesz uściślić jaki masz soft i czy wgrywałeś jakąś wtyczkę? U mnie w najnowszym nie można wejść przez zębatkę, ale nic nie wgrywałem
-
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI STYLE
- Kolor: SAND WHITE
Kurde teraz nie chce mi się iść do auta ale na 99.99% najnowsze, jutro sprawdzę,
Powiedz jak to robisz?
Ja robię tak, trzymaj długu adres "navigation"
https://www.youtube.com/watch?v=nbpqu1uUkX8
Powiedz jak to robisz?
Ja robię tak, trzymaj długu adres "navigation"
https://www.youtube.com/watch?v=nbpqu1uUkX8