Tucson TL
Trzecie światło stopu - awaria, uszkodzenie
- gdyl
- Twórca
- Twój samochód: Tucson 1.6
- Kolor: Czarny
Trzecie światło stopu - awaria, uszkodzenie
Witam , ostatnio w garażu polerując auto zauważyłem że odchodzi mi 3 światło stopu (tak jakby się odkleiło czy coś około 9 mm szczelina), przerażony oczywiście zgłosiłem się na serwis. Okazało się ze jest jakaś akcja serwisowa wymiany tych lamp i że moje auto kwalifikuje się na tą akcje . Lecz Panowie nie mieli na serwisie lampy, ale sprawdzili co się dzieje z moja i tu ba okazało się że ktoś próbował mi to wyrwać i powyrywał zaczepy czy coś. (naprawili mi to ale i tak odstaje około 3 mm , teraz czekamy na lampe z akcji serwisowej aż pojawią się na magazynach)
I tu rodzi się pytanie gdzie mi chcieli wyrwać (auto garażowane, strzeżone parkingi itp...) i dlaczego , po co to komu? Do tego rodzi się pytanie nie ma śladów żadnych narzędzi na lakierze od podważania ani nic... więc jak ? Czy ktoś z was tak już miał? Spostrzegł że samo się luzuje 3 światło stopu czy coś ??
I tu rodzi się pytanie gdzie mi chcieli wyrwać (auto garażowane, strzeżone parkingi itp...) i dlaczego , po co to komu? Do tego rodzi się pytanie nie ma śladów żadnych narzędzi na lakierze od podważania ani nic... więc jak ? Czy ktoś z was tak już miał? Spostrzegł że samo się luzuje 3 światło stopu czy coś ??
-
- Weteran
- Twój samochód: nieważne
- Kolor: nieważne
Re: 3 Światło stopu [Uszkodzenie]
U mnie 3 światło stopu nie ma żadnych luzów. Dziwne trochę to wszystko. Raczej jak ktoś by to wyrywał byłyby jakieś ślady na lakierze.
2016 Hyundai Tucson 1.6GDI, Phantom Black
-
- Forumowicz
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1,6TGDI 230KM, platinuim, sun
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Automat
- Wersja: NX4
- Kolor: Silky bronze
Pszczola26
Byłem w serwisie w związku z akcją serwisową zaczepu maski i oprogramowania zegarów i na miejscu dowiedziałem się , że jest trzecia akcja serwisowa naszych Tucsonów, mianowicie trzeci stop - pękające lampy. Mojego sprawdzili i podobno było ok.
-
- Twórca
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1.6 30tys km
- Kolor:
U mnie już wymieniłem w czerwcu bo parowalo światło...
Hyundai Tucson 1.6 GDI comfort
-
- Świeżak
- Twój samochód: Tucson 2.0 CRDI 140 kM
- Kolor:
Mają akcję serwisową i wymieniają światła ... właśnie dlatego że parują i pękają ..
- gdyl
- Twórca
- Twój samochód: Tucson 1.6
- Kolor: Czarny
czyli u mnie sam musiała pęknąć, a do tego też mam gdzieś zdjęcia jak parowała (miałem to zgłosić) . Zadzwonię do jutro czyj już mają na miejscu .
-
- Twórca
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1.6 30tys km
- Kolor:
Miałem wymienione jak wcześniej pisałem dziś byłem na przeglądzie i okazało się ze te tez łapie się na wymianę... ale narazie nie wiadomo kiedy będą mieć bo się produkują
Hyundai Tucson 1.6 GDI comfort
-
- Świeżak
- Twój samochód: Hyundai Tucson 2.0 CRDi 2015
- Kolor:
ha ha ha Panowie... to dzięki mnie ta akcja serwisowa - prowadziłem roczną walkę z serwisem w kielcach bo co chwile miałem akwarium w tym świetle. 7 razy wymieniali i za 8 dostałem - już widzę
że inną lampe - woda wchodziła dziurką od spryskiwacza szyby. Walczę dalej o światła przeciw mgłowe tylne bo 4 razy wymieniali i jest to samo.
że inną lampe - woda wchodziła dziurką od spryskiwacza szyby. Walczę dalej o światła przeciw mgłowe tylne bo 4 razy wymieniali i jest to samo.
- rafus22
- Twórca
- Twój samochód: hyunday Tucson 1.6GDI Comfort
- Kolor: POLAR WHITE
Ja dzisiaj dostałem pismo żeby się zgłosić do serwisu..... odnosnie światła stopu...
czekamy aż dostaniemy pisma na wymianę auta na nowe....
czekamy aż dostaniemy pisma na wymianę auta na nowe....
Hyunday Tucson POLAR WHITE 1.6GDI Comfort..+ jeszcze coś...
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Ja jeszcze nie dostałem. Kiedy kupowałeś/odbierałeś swojego? Ja na początku sierpnia.