Skąd wiesz o naszym forum?
- RADEMENES
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.7 CRDI STYLE
- Kolor: ZŁOTY
Re: Skąd wiesz o naszym forum?
Przez prawie 4 lata byłem członkiem VKP (Vectra Klub Polska) i wpadłem na pomysł by iść tym tropem gdy nabyłem Tucsona i się udało
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Biały
Ja przez ponad 10 lat w Avensis Klub Polska - jak pojawił się na horyzoncie pomysł zmiany poczciwej Avki na Hultaja - to oczywiście pierwsze co net i fora - no i jestem.
Auto "w służbie" prawie rok - trochę mniej kilometrów niż zwykle kręcone bo "zaraza w świecie"
Auto "w służbie" prawie rok - trochę mniej kilometrów niż zwykle kręcone bo "zaraza w świecie"
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 T-GDI Executive 2WD
- Kolor: Phantom Black
Ja zaczynałem na leonclub.pl, teraz po zakupie Tucsona mam nadzieję na aktywność i na tym forum..., a znalazłem je w trakcie szukania informacji na temat zakupu nowego samochodu
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 GDI COMFORT
- Kolor: MOON ROCK
Po reklamach w mediach (prasa, telewizja) na temat następcy Hyundaia IX 35, znalazłem to Forum. Dzięki Forum, uwag, sugestii forumowiczów itp. stałem się posiadaczem Hyundaia Tucsona.
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1,6 GDI Comfort
- Rok produkcji: 2019
- Kolor: Micron Grey
Od 2008 roku byłem członkiem Astra Klub Polska a teraz gdy nabyłem Tucsona jestem z Wami.
-
- Weteran
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1.6 GDI 132km Style
- Kolor: Polar white
Przed kupnem Tucson'a w tym roku szukałem usterek silnika 1.6 gdi i tak tu trafiłem
-
- Forumowicz
- Twój samochód: MHEV 4WD Platinum + N-line
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat DCT
- Wersja: NX4
- Kolor: Shadow Grey
Znalazlem w google, kierujac sie przekonaniem ze kazda marka i model pewnie jakies swoje forum ma
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 T-GDI HEV 230KM N- Line 4WD
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Kolor: Phantom Black
Witam wszystkich szukałem informacji odnośnie nowego Tuscona IV po wpisywaniu różnych zapytań przekierowało mnie tutaj z czego bardzo się cieszę i pozdrawiam.
- Dreaminalist
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson NX4E FL G4FP ( GT ) WMJ6 FWD
- Rok produkcji: 2024
- Kolor: Metaliczny
Dzień dobry ,
Ja o forum dowiedziałem się w dość nietypowy sposób. Otóż na początku roku podczas pierwszego przeglądu olejowego po 2 tys. km , w trakcie rozmowy z Doradcą Serwisowym w ASO poruszyłem temat GPF-a . Doradca nieco nerwowo zaczał się pytać, czy mam konto na tym forum. Odpowiedziałem , że nie i nie znam tego forum , ale skoro cos jest na rzeczy , to musze tam zajrzec
No i tak dowiedziałem się o tym forum . Szczęśliwie na razie przy 5 tys. km problemow z GPF-em .
Czyli jednak w Hyundaiu czytaja to forum .
Ja o forum dowiedziałem się w dość nietypowy sposób. Otóż na początku roku podczas pierwszego przeglądu olejowego po 2 tys. km , w trakcie rozmowy z Doradcą Serwisowym w ASO poruszyłem temat GPF-a . Doradca nieco nerwowo zaczał się pytać, czy mam konto na tym forum. Odpowiedziałem , że nie i nie znam tego forum , ale skoro cos jest na rzeczy , to musze tam zajrzec
No i tak dowiedziałem się o tym forum . Szczęśliwie na razie przy 5 tys. km problemow z GPF-em .
Czyli jednak w Hyundaiu czytaja to forum .