Witam Wszystkich
Interesuje mnie wasza opinia na temat serwisow na terenie KRK gdzie serwisujecie wasze Tucsy
Dodam ze oczywiście NIE autoryzowane serwisy
dzieki
Serwis KRK
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.7 crdi 7DCT
- Kolor: polar white
Re: Serwis KRK
Hej
Oczywiście Tucsy 2015+ ale z tego co wiem to nie tylko ASO wchodzi w rachubę. Mozna korzystać z innych warsztatów ( faktura jest konieczna do potwierdzenia wykonania serwisu)
Oczywiście Tucsy 2015+ ale z tego co wiem to nie tylko ASO wchodzi w rachubę. Mozna korzystać z innych warsztatów ( faktura jest konieczna do potwierdzenia wykonania serwisu)
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.7 crdi 7DCT
- Kolor: polar white
Serwis u "JANUSZA" nie zawsze musi byc gorszy a z reguły pracuja w takich warsztatach dedykowanych danej marce specjaliści z doświadczeniem ( nie praktykanci ) za 50% ceny ASO
Stad tez moje pytanie o serwis , ktory forumowicze polecja dla tej marki (modelu)
Stad tez moje pytanie o serwis , ktory forumowicze polecja dla tej marki (modelu)
- Speedor
- Autor
- Twój samochód: 1,6 GDI Style
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: PolarWhite
Skoro jest gwarancja to serwisuje się w ASO. Jeśli chcemy ją stracić to jedźmy nie do ASO. Ale wtedy stracimy gwarancje i zapłacimy za robotę. Gdzie tu sens ?
- admin
- Administrator
- Twój samochód: 2.0 CRDi
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Wersja: TL
- Kolor: Black
Warunki gwarancji mówią że można u Janusza, ale musi to być wykonane zgodnie ze sztuką - zatem jeśli dojdzie do jakichkolwiek przepychanek z Gwarantem jakim jest Hyundai idę o zakład że pierwsze czego będą się czepiać to serwisom spoza ASO i robocie niezgodnie ze sztuką - moim zdaniem ASO jakie by ono nie było powinno dać radę. Pracuję w Niemczech i tu rezyduję, ale na serwis wolę jechać do PL - o wiele bardziej rozgarnięte są te nasze serwisy niż te patałachy tutaj.
-
- Weteran
- Twój samochód: HT TL 1,6 GDI / HT NX4 1,6 TGDI 150km
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: biały / czarny