Tucson TL
Rozładowany akumulator - jaka przyczyna?
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 CRDi 7DCT 2WD Premium
- Kolor: Micron Grey
Re: Rozładowany akumulator - jaka przyczyna?
Dzięki koledzy za wszelkie sugestie, przekażę je dalej. A tak na marginesie to nie myślałem, że jest jakikolwiek pobór prądu, jeśli zostawimy auto z otwartymi drzwiami na noc w garażu.
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Biały
Jak już chce go wietrzyć w garażu - top jak nie ma domykania automatycznego =- szyby w dół, trzasnąć drzwiami + pilot, - jak mu kot nie wlezie i uruchomi alarm to może sobie powietrzyć ile chce - tylko najpierw jeśli ma taką wolę uszczelki przetrzeć/natłuścić
-
- Twórca
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1.6 t-gdi
- Kolor: Micron Grey
Panowie a to nie jest tak że pomimo otwartych drzwi samochód wchodzi w stan uśpienia po określonym czasie. W wolnej chwili sprawdze w Tucsonie ale tak miałem w poprzednim samochodzie w Oplu Astrze. Jak po około 3 minutach wszystko się wyłączało. Na pewno tak jest w Tucsonie z radiem. Jak się słucha na postoju co jakiś czas wyskakuje komunikat i po jakimś czasie radio się wyłącza i samochód przechodzi w stan czuwania. To mam sprawdzone ponieważ często słucham radia na postoju.
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Jeśli już musi takie dziwne rzeczy robić to niech wyłącza przełącznik bezpieczników - opis: bezpieczniki-hyundai-Tucson-t184.html
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 GDI BLUEDRIVE COMFORT 2WD 2019
- Kolor: Biały
Radio czy podświetlenie to inna bajka.Goral10 pisze: ↑29 gru 2020, 8:37Panowie a to nie jest tak że pomimo otwartych drzwi samochód wchodzi w stan uśpienia po określonym czasie. W wolnej chwili sprawdze w Tucsonie ale tak miałem w poprzednim samochodzie w Oplu Astrze. Jak po około 3 minutach wszystko się wyłączało. Na pewno tak jest w Tucsonie z radiem. Jak się słucha na postoju co jakiś czas wyskakuje komunikat i po jakimś czasie radio się wyłącza i samochód przechodzi w stan czuwania. To mam sprawdzone ponieważ często słucham radia na postoju.
Elektronika komputera to inny temat.