Nie wiem o jakim boxie kolega mówi, bo ja kupowałem tylko z kablami z odpowiednimi wtyczkami do tucsona i wszystko działa łącznie ze sterowaniem.
Najpierw kupiłem tańszą wersję ze słabszym procesorem, a potem lepszą troszkę droższą. Słabszą zamontowałem córce w i10 i jest zadowolona.
Co do kamery cofania to od poczatku nie miałem oryginalnej więc linie tylko na sztywno.
Wskazówek na wyświetlaczu również nie miałem.
Wersji LTE nie potrzebuję. Przy włączonym BT telefon rozpoznaje, że połączył się z autem i automatycznie włącza/wyłącza router wifi.
Radio w lepszej wersji ma RDS, ale nie ma logo stacji na czym niektórym zależy.
Prezentacji video na YT jest pełno. Większość sprzętu na ali pochodzi z jednej fabryki i różnią się pamięcią, procesorem, przetwornikiem dźwięku.
Tucson TL
Radionawigacja Android 10 - czy warto?
-
- Twórca
- Twój samochód: Tucson 1.6 T-GDI 4WD
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat DCT
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Ładny XN3
Re: Radionawigacja Android 10 - czy warto?
Nie obraź sie, ale nie ciebie pytałem. To o czym sam napisałeś że nie wiesz, jest sednem działania funkcji których nawet nie masz.mgrrybak pisze:Nie wiem o jakim boxie kolega mówi, bo ja kupowałem tylko z kablami z odpowiednimi wtyczkami do tucsona i wszystko działa łącznie ze sterowaniem.
@spayk, liczę na ciebie.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.7crdi 2016
- Kolor: Biały
Zatem przepłacaj 100% za to samo z inną nazwą firmy. Nawet w opisie tego radia nie ma nic o jakichś dodatkowych interfejsach can.
- Baranek
- Forumowicz
- Twój samochód: 2.0L GDI 4WD Canada
- Kolor: Phantom black
tu masz np wersje ala tesla z canbusem
https://pl.aliexpress.com/item/40003305 ... 6d41tNf0yO
Ale nie polecam tego sprzedawcy bo mam mordęge z nim niemiłosierną. Poszukaj które ci odpowiada i popytaj sprzedawcę
https://pl.aliexpress.com/item/40003305 ... 6d41tNf0yO
Ale nie polecam tego sprzedawcy bo mam mordęge z nim niemiłosierną. Poszukaj które ci odpowiada i popytaj sprzedawcę
-----------------------------
Good driver just driving.
Good driver just driving.
-
- Twórca
Tak, ze sprzedawcą zawsze mogę pogadać. I zapewne na większość pytań, usłyszę oczekiwane odpowiedzi. Znam dość dobrze skośnych braci.
Ale wydaję mi się, że po to jest to forum, że jeżeli ktoś ustrzelił dobrze, to warto takie doświadczeniem się podzielić.
Bardziej zaufam opinii kogoś kto już ma i używa, niż chatowaniu czy mejlowaniu Chinami.
Ale wydaję mi się, że po to jest to forum, że jeżeli ktoś ustrzelił dobrze, to warto takie doświadczeniem się podzielić.
Bardziej zaufam opinii kogoś kto już ma i używa, niż chatowaniu czy mejlowaniu Chinami.
-
- Twórca
@spayk hej hej - jesteś tam?Dafior01 pisze: ↑28 gru 2020, 12:41Hoho. Czyli w porównaniu z oryginałem, tracimy tylko prezentację na zegarach nazw stacji radiowych oraz strzałki od nawigacji, czy tak?
Wstaw proszę linka z tym canbus box. Na aukcji którą wkleiłeś nie ma tego.
I plizzzzz. Weź telefon w dłoń, zrób krótkie wideo z tego to tu piszemy jak działa. Wstaw na YT - myślę że dużo osób będzie chciało zobaczyć.
.....Aleś ty mnie teraz zaimponował (cytując Siarę Siarzewskiego) !!
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 GDI
- Kolor: Biały
Witam. A to mój zakup.
Posiadam wersję clasic z 2020r. Jeśli chodzi o sprzęt to "ZWNAV". Android 10, ekran IPS, 4Gb ram DDR3, 64 GB dysk. Rozdzielczość ekranu 1280*780, Bluetooth 5.0,moc 4 x 50 w, układ radiowy NXP6686 AM/FM z RDS, procesor dźwięku DSP, carplay. Ogólnie wszystko działa bardzo płynnie, zero zacięć, pełne sterowanie z kierownicy. Zamontowałem przedni rejestrator jazdy z systemem ADAS . Kamerka świetnie współpracuje z radyjkiem. Na razie kamery cofania nie montowałem ale mam to w planach. Za sprzęt zapłaciłem 1480zł razem z wysyłką ,wysyłka z Czech , brak dodatkowych opłat celnych. Radyjko zamontowałem w ASO Białystok. Koszt 760zł.
Posiadam wersję clasic z 2020r. Jeśli chodzi o sprzęt to "ZWNAV". Android 10, ekran IPS, 4Gb ram DDR3, 64 GB dysk. Rozdzielczość ekranu 1280*780, Bluetooth 5.0,moc 4 x 50 w, układ radiowy NXP6686 AM/FM z RDS, procesor dźwięku DSP, carplay. Ogólnie wszystko działa bardzo płynnie, zero zacięć, pełne sterowanie z kierownicy. Zamontowałem przedni rejestrator jazdy z systemem ADAS . Kamerka świetnie współpracuje z radyjkiem. Na razie kamery cofania nie montowałem ale mam to w planach. Za sprzęt zapłaciłem 1480zł razem z wysyłką ,wysyłka z Czech , brak dodatkowych opłat celnych. Radyjko zamontowałem w ASO Białystok. Koszt 760zł.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.