Witam. Na wstępie dodam, że szukałem tego problemu w postach, ale nic nie znalazłem, dlatego otwieram wątek.
Tucson 2017. Mianowicie po zgaszeniu silnika i wyjęciu kluczyka radio nie wyłącza się do końca tzn. przestaje grać, ale wyświetlacz nie do końca gaśnie jest taki szarawy. Pomaga wyjęcie bezpiecznika. Co to za chochlik ?? Może miał ktoś podobny problem. Pozdrawiam
Tucson TL
Radio nie wyłącza się
- matt28
- Nowicjusz
- Twój samochód: Inny
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Czarny
Re: Radio nie wyłącza się
Robiłeś update softu?Mic pisze: ↑03 maja 2024, 5:16Witam. Na wstępie dodam, że szukałem tego problemu w postach, ale nic nie znalazłem, dlatego otwieram wątek.
Tucson 2017. Mianowicie po zgaszeniu silnika i wyjęciu kluczyka radio nie wyłącza się do końca tzn. przestaje grać, ale wyświetlacz nie do końca gaśnie jest taki szarawy. Pomaga wyjęcie bezpiecznika. Co to za chochlik ?? Może miał ktoś podobny problem. Pozdrawiam
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 GDI
- Rok produkcji: 2017
- Wersja: TL
- Kolor: Siwy
Tak robiłem i to się zaczęło dziać jakiś czas po update softu.
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 GDI
- Rok produkcji: 2017
- Kolor: Siwy
Z radiem dzieją się dziwne rzeczy. Przekręcam kluczyk w stacyjce, zapalam silnik wszystko Ok radio gra, wyświetlacz działa. Wyłączam radio przyciskiem radio się wyłącza nie gra nie wyświetla. Włączam przyciskiem, radio gra ale wyświetlacz nie działa. Wyłączam silnik. Radio przestaje grać ale wyświetlacz jakby śnieżył. Pomaga wyjęcie bezpiecznika. Ale o dziwo jak odcinam prąd tym żółtym przełącznikiem ON/OFF nic się nie dzieje. Pomaga tylko wyjęcie bezpiecznika. Potem jak przekręcam kluczyk w stacyjce to radio czasem zaczyna grać, czasem zaczyna grać po jakimś czasie, czasem gra ale nie wyświetla, a czasem gra i wyświetla normalnie Cały głupi jestem. Wymieniłem kamerę cofania bo była taka sparszała, ale nic to nie dało. Jeżdżę obserwuję.
-
- Weteran
- Twój samochód: 2.0 CRDi 6AT 4WD
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
- Kolor: Czarny
wyciągnij kartę SD z radia oraz Pednrivy z gniazda USB
u mnie uszkodziła się karta SD i radio wariowało
u mnie uszkodziła się karta SD i radio wariowało