Witam,
chciałbym się dowiedzieć, czy istnieje możliwość zwiększenia głośności radia z 2017 roku (z navi)?
Już nie chodzi o samą jakość basów itp, bo to sobie reguluję w telefonie i jest znośnie ale głośność jest słabiutka na maksie.
Druga sprawa czy jest opcja instalacji skrzyni basowej i wzmacniacza do tej navi? Proszę odpowiedź na ten konkretny temat, nie o wygłuszanie, głośniki itp. chodzi bo na to nie mam czasu i ochoty.
Tucson TL
Radio - maksymalna głośność
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI FL Comfort
- Kolor: Champion blue
Re: Radio - maksymalna głośność
Po podłączeniu telefonu via bluetooth zwiększ wtedy głośność w telefonie.
- technix5
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 T-GDI N Line 4WD
- Rok produkcji: 2023
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Wersja: NX4
- Paliwo: Hybryda
- Kolor: Shadow Grey
Podpinając się pod temat, w trakcie zwiększania prędkości wzrasta głośność radia nie mogę znaleźć opcji ustawień tego wariantu, jest taka opcja?
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
U mnie jest w ustawieniach dźwięków gdzieś tam gdzie jest czy przód czy tył ma głośniej grać ale dokładnie nie pamiętam ale na pewno jest do odznaczenia nie ma o ile ma wzrastac tak jak to mam w mondeo .
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Tucson 1,6 GDI Comfort+Navi
- Kolor: White Sand
Jeśli chodzi o głośność dźwięku z telefonu przez bt to też miałem z tym problem i wina okazała się po stronie słabego sygnału z telefonu. Zainstalowałem aplikację Volume Booster Goodev w której można regulować poziom wzmocnienia dźwięku i teraz jest OK , można wyregulować wg własnych potrzeb.