Tucson TL
Przegrzany tłumik ? 1.6 t-gdi
Re: Przegrzany tłumik ? 1.6 t-gdi
W moim po 6000km jest jak nowy, ale we wszystkich z doładowaniem benzynach jakie widziałem, wyglądały jak twój.
Może to kwestia tego, że nie robiłem jeszcze żadnej konkretnej kilkugodzinnej trasy na której dostał by ostro po dupie
Tak też pomyślałem, że delikatnie eksploatowany lub zdjęcie stare Te co widziałem, zawsze "podpalone". A swoją droga to jeszcze na zimówkach?
-
- Weteran
- Twój samochód: ---
- Kolor: ---
nie za ładny ten widok tłumika.
Znajomy również ma silnik doładowany i tłumik również nie wygląda jak nowy. Dodam , że robi długi trasy więc trochę go przepali
Znajomy również ma silnik doładowany i tłumik również nie wygląda jak nowy. Dodam , że robi długi trasy więc trochę go przepali
-
- Twórca
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1.6 30tys km
- Kolor:
Akurat posiadam bez turbo ale przejechane 47tys km już... głównie trasa 140-180km/h.
A tłumik z tego co Pamietam już od nowości tak wyglądał lub przy pierwszych dnia użytkowania się pojawiło
A tłumik z tego co Pamietam już od nowości tak wyglądał lub przy pierwszych dnia użytkowania się pojawiło
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Hyundai Tucson 1.6 GDI comfort
Nogi raczej lekkiej nie mam a zdjęcie robinie przed napisaniem posta. Po prostu robię bardzo krótkie odcinki po mieście i auto się nagrzać porządnie nie może. No i ten tego... tak jeszcze na zimówkach bo nie mam czasu jechać zmienić (sam widzisz jak szybko odpisuję teraz na posty ), a jak mam chwile to mi się nie chce
Ja posiadam gdi i właśnie zabserwowalem, że mój tłumik również jest kolorowy. Auto ma na stanie 4.5 - 5 tys.km
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Dałeś mu w palnik na autobanie, to i "rumieńce" złapał