Tucson TL
Propozycja salonu co do kół zimowych
- Tolekcacek
- Świeżak
- Twój samochód: Tucson 2017r 1.6 gdi classic
- Kolor: biały
Propozycja salonu co do kół zimowych
Witam, dostałem od mojego ASO propozycję kół zimowych tj komplet oryginalne 16cali felga aluminiowa + czujniki + opony hankook za 4,5 tyś zł. Wszystko zmontowane i gotowe do założenia na zimę Czy uważacie że to dobra propozycja, czy może lepiej coś samemu zmontować? ( Dodam, że chce takie ze względu na wysoki profil bo drogi którymi się poruszam raczej są kiepskiej jakości a auto już samo w sobie jest mało komfortowe, letnie też mam alu 16 cali)
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Re: Propozycja salonu co do kół zimowych
Ja bym to olał. Kupiłem komplet na zimę 17" nowe opony Hankook, felgi używane pół roku z czujnikami za niecałe 2.5k brutto całość.
-
- Weteran
- Twój samochód: nieważne
- Kolor: nieważne
Re: Propozycja salonu co do kół zimowych
Cena jak na ASO nie jest zła, ale wiadomo, że jak sam pokombinujesz to będziesz do przodu. Ja kupiłem zimówki 16-stki NEXEN winguard SUV za 1100zł i przekładam (letnie też mam 16 cali) bo autem planuje pojeździć kilka lat i nie opłaca mi się inwestować w felgi na zimę. Swoją drogą polecam szczerze te oponki, zima była ciężka, mieszkam w górach, a spisywały się rewelacyjnie. Nie utknąłem w żadnej zaspie, w żaden poślizg też nie wpadłem, a nie mam 4x4.
2016 Hyundai Tucson 1.6GDI, Phantom Black