Tucson TL
Problem przy odbiorze
Re: pilna porada, problem z dealerem i samochodem
Dziwię się tylko, że tego nie wychwyciłeś przy odbiorze. Miejsce to rzuca się w oczy, a zająłeś się, dla mnie bezsensowną wymianą szyb.
-
- Świeżak
- Twój samochód: 2.0 CRDI
- Kolor: brak
Re: pilna porada, problem z dealerem i samochodem
sprawa nieaktualna. wyjaśniona.
Ostatnio zmieniony 03 lip 2017, 16:25 przez Chemi82, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: problem przy odbiorze
Jak to się wyjaśniło? Co zrobił Dealer i czemu Tak dziwnie koncysz temat usuwając poprzednie wpisy?
Wysłane z Tapatalk
Wysłane z Tapatalk
Choinka, to my się gimnastykujemy, radzimy, sprawdzamy, a potem du...a. Okazuje się, że temat zamknięty i nie dowiesz się co i jak. Może kilka słów by się jednak przydało ?
Wysłane przy użyciu Tapatalka
I do tego pousuwane posty... ech...
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6T-GDi Premium 4WD
- Kolor: white sand
Forum jest od tego żeby pomagać, nie ma co do tego wątpliwości. Od tego jesteśmy my - zafascynowani właściciele naszych (ja jeszcze nie mam
) Tucsonów. Być może jakiś detal w tym autku rzeczywiście nie był doskonały, być może było jakieś nieporozumienie odnośnie dat, danych auta itp - nie wiem, nie oceniam, chętnie bym sam zerknął to może bym miał jakieś swoje zdanie, ale Chemi82 swoje autko zabrał.
Nie chcę być sędzią w tej sprawie jako całości, ale przeczytałem posty jeszcze raz + to czego byłem świadkiem dziś rano mówi mi, że zamiast samochodu potrzebny tu jest dobry pakiet u psychoanalityka - i to bez złośliwości, nie wolno żartować z choroby bez względu jaka jest. Oczywiście sesje dla Chemi82, bo akurat dealer powinien być wyszkolony żeby radzić sobie z trudnymi osobami.
Sugeruję adminowi zamknąć ten temat nic sensownego tu już nie da się napisać.
p.s. skasowane posty macie w historii przeglądania

Nie chcę być sędzią w tej sprawie jako całości, ale przeczytałem posty jeszcze raz + to czego byłem świadkiem dziś rano mówi mi, że zamiast samochodu potrzebny tu jest dobry pakiet u psychoanalityka - i to bez złośliwości, nie wolno żartować z choroby bez względu jaka jest. Oczywiście sesje dla Chemi82, bo akurat dealer powinien być wyszkolony żeby radzić sobie z trudnymi osobami.
Sugeruję adminowi zamknąć ten temat nic sensownego tu już nie da się napisać.
p.s. skasowane posty macie w historii przeglądania

-
- Weteran
- Twój samochód: nieważne
- Kolor: nieważne
Temat był tak absurdalny, że do końca miałem wrażenie, że jest to żart. Data produkcji szyb (wymiana szyb z tego powodu???), auto nie z maja tylko z marca, lekko nierówne szczeliny... Naprawdę nic tylko oddać auto
A myślałem, że to ja jestem przewrażliwiony na punkcie samochodu.

2016 Hyundai Tucson 1.6GDI, Phantom Black
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt: