Witam. Od tygodnia jestem posiadaczem Tucsona 2017 modelowo 2018. Proszę mi powiedzieć czy da się w tym aucie podłączyć internet? Wrzucam fotki radia i może coś mi podpowiecie. Czy to radio ma w ogóle WiFi?
Pozdrawiam
Tucson TL
Problem z podłączeniem internetu w aucie
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.7 crdi
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kolor: Biały
Problem z podłączeniem internetu w aucie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Re: Problem z podłączeniem internetu w aucie
Mi to radio wygląda na nieoryginalne po fotkach które umieściłeś za wiele nie widać ale radio nie miało w Tucson CD, ja też mam taki model auta jak ty i radio jest na android i nie ma CD.
-
- Weteran
- Twój samochód: 1,6 T-GDI Style automat
To jest nie oryginalne tj. fabryczne radio. Znajdź co to za model i doczytaj w instrukcji.
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.7 crdi
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Witam. Instrukcji nigdzie nie znalazłem ale gościu z YouTube prezentuje bardzo podobne auto tylko przyciski troszke inne. https://m.youtube.com/watch?v=QTIrHhtLS0U
Ciężko jest mi ogarnąć to radio, uruchomienie z tel Android auto jest też problematyczne a laikiem nie jestem ale to radio ciężko mi rozgryźć.
Ciężko jest mi ogarnąć to radio, uruchomienie z tel Android auto jest też problematyczne a laikiem nie jestem ale to radio ciężko mi rozgryźć.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Tak jak pisałem że to jakiś chińczyk, ludzie po taniości kupują takie coś i robi się problem. Zapytaj poprzedniego właściciela jak masz możliwość gdzie nabył to cudo jak w Polsce to może ma namiary ba może nawet gwarancja jest ......
Dodam że na aukcjach można wyrwać za 1,5k oryginał na androidzie w bardzo dobrym stanie a nie kupić chińczyka i modlić się żeby wszystko działało i współgrało z oryginalnymi przyciskami w kierownicy czy kamera.
Dodam że na aukcjach można wyrwać za 1,5k oryginał na androidzie w bardzo dobrym stanie a nie kupić chińczyka i modlić się żeby wszystko działało i współgrało z oryginalnymi przyciskami w kierownicy czy kamera.
- Speedor
- Autor
- Twój samochód: 1,6 GDI Style
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: PolarWhite
Kratka nawiewu, przycisk pod kratką też nieoryginalny, szara obudowa wokół ekranu też nie wiadomo skąd. Brak oznaczeń itd...