Gratulacje
Już wersja Classic ma wszystko co potrzeba, jedyne co bym dokupił to
Pakiet Plus (tylne czujniki parkowania, tempomat, relingi dachowe, skórzana
kierownica i gałka dźwigni zmiany biegów) za 2500zł
Wiem jednak, że takich wersji od ręki praktycznie nie ma i trzeba zamawiać auto do produkcji
Dzięki, jedynie co mnie tak naprawdę interesowało z pakietu+ to skórzana kierownica. Ale doszedłem do wniosku, że najwyżej się kiedyś ją dorobi. Koszt jej wykonania przez profesjonalną firmę z tego co się orientowałem to ok. 200zł. Tylne czujniki parkowania dostałem w cenie classica.
W dodatku za jedyne 200zł będziesz miał prawdziwą skórę a nie coś co ją udaje
Tak czy inaczej w porównaniu do wersji Comfort ,która ma niewiele więcej zaoszczędziłeś jakieś 10tys. zł
A tak przy okazji czy wersja classic ma matę wygłuszającą silnika na masce od spodu
Trochę mi się pomyliło z ceną - obszycie skórą kierownicy to koszt 500zł, a kierownicy wraz z mieszkiem gałki to koszt 620zł. Taką dostałem wycenę od firmy współpracującej z dealerem, u którego kupiłem auto.
Pewnie jest tak jak piszesz. Dealer powiedział, że mogę taką modyfikację zrobić na własną rękę nie tracąc przy tym gwarancji.
Ale na razie tak czy inaczej nie planuje obszywania
Ciekawostka - mój Tucson pojedzie niedługo jako auto weselne na ślub szwagra Wrzucę po fakcie fotki jak wyglądał przystrojony. Cholerka jakbym wiedział wcześniej to zainwestowałbym w jakieś aluski większe i ładniejsze